|
форма 24-38 Тісто: 1 яйце 100 г цукру 100 г маргарину 250 г борошна 1 ч.л. порошку до печива
Сирна маса: 1,5 кг сиру 2 скл. цукру 4 яйця 6 жовтків 3 п. ван. цукру 200 мл молока 100 мл раф. олії 3 ст.л. манки 2 ст.л. крохмалю
Кокосова маса: 6 білків 6 ст.л цукру 100 г кокосової стружки
Тісто: Збити яйце з цукром, додати маргарин, борошно з порошком. Замісити пісочне тісто. Сирна маса: Сир перемолоти. Яйця збити з цукром, додати решту інгредієнтів. Все добре вимішати з сиром. Форму застелити пергаментом, викласти тісто, зверху сир і пекти 40 хв. При 180°. За цей час приготувати кокосову масу. Збити білки з цукром, додати кокосову стружку. Вийняти сирник з духовки і викласти зверху кокосову масу, і пекти ще 20 хв.
Джерело: Від добрих людей.
|
|