Інгредієнти: 200 г коровячого сиру 4-5 ст.л. цукру 2 курячі яйця 1 скл (склянка 200 мл) пшеничного борошна 0,5 скл гречаного борошна (якщо у вас немає такої муки можете перемолоти гречану крупу) 1 ч.л. розпушувача
З'єднати усі продукти: сир, борошно, яйця, цукор і розпушувач. Замісити однорідне тісто. Тісто має бути м'яким і еластичним, якщо тісто вийшло дуже м'яким додайте трохи гречаного або пшеничного борошна. Робочу поверхню присипте борошном і розкачайте тісто у пласт товщиною 1 см, потім формами видавлюйте печиво. Застеліть деко (форму для випічки) пергаментним папером і викладіть печиво. Випікати у розігрітій до 180 °С духовці 15-20 хв до рум'яного кольору.
Джерело: Рецепт знайшла на сайті http://forum.say7.info/
|