Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Рецепти від зірок та шеф-кухарів » Карамельне печиво від Луки Монтерсіно
 

Карамельне печиво від Луки Монтерсіно

29 липня, 2013  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Рецепти від зірок та шеф-кухарів, Печиво
 

Карамельне печиво від Луки Монтерсіно

180 г коричневого цукру
50 г вершків, довести до кипіння
350 г вершкового масла, кімнатної температури
50 г коричневого цукру
550 г борошна

Поставте каструлю з товстим дном на вогонь. Висипте 1/3 цукру і почніть його плавити. Коли перша партія коричневого цукру почне танути, додайте ще половину - не мішати, можна лише злегка трусити каструльку, щоб цукор рівномірно розподілився. Потім додайте залишок.Коли карамель буде готова, зніміть каструльку з вогню і дуже акуратно додайте гарячі вершки. Знову поставте на вогонь і мішайте віночком доти, поки суміш повністю не стане однорідною. Потім додайте вершкове масло і перемішайте. Мішати треба до повного розчинення масла і гладкою структури карамелі.Перелейте отриману вершкову карамель у прохолодну миску і висипте все борошно відразу і коричневий цукор. Замісити тісто.Пкладіть тісто на папір для випічки або силіконовий килимок, зверху накрийте другим листом пергаменту. Розкачайте качалкою тісто, товщиною 0,5 см., вуріжте печиво і поставте в холодильник на 4-5 годин.Розігрійте духовку до 180С. За бажанням верх можна ще посипати трохи цукром.Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці 15 хвилин. Потім акуратно перекладіть готове печиво на кухонну решітку і дайте йому повністю охолонути.

При відсутності коричневого цукру його можна замінити простим.

Джерело: шеф-кондитер Лука Монтерсіно

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Канарейка (30 липня 2013 14:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
треба спробувати, гарне печиво!
 



#2 написав: Oksanochka (31 липня 2013 08:21)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 48
Канарейка,
обовязково спробуй потім не відірвешся)
 



#3 написав: Darka (3 серпня 2013 22:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Цікаве печиво,таке смачне виглядає. winked


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Тереза (5 серпня 2013 17:15)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Цікаве печиво!Дякую за рецепт!
 



#5 написав: Oksanochka (6 серпня 2013 10:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 48
Darka,
Тереза,
Спасибі!Печиво супер!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 23
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100