700 г борошна 350 г маргарину 200 г цукру 1 п ванільного цукру (10 г ) 1 п порошку до печива (10 г ) 2 курячі яйця середнього розміру 3-4 ст.л. сметани
Беремо 600 г борошна перетираємо з маргарином на крихту. Потім додаємо цукор, ванільний цукор, яйця, сметану замішуємо тісто. Якщо тісто рідкувате, то додаємо ще 100 г борошна.
Тісто можна пропустити через спеціальні насадки на м'ясорубці і нарізати потрібної довжини або видавити за допомогою кондитерського шпріца.
Тісто викладаємо на деко (протвень), застелену пергаментним папером. Випікаємо приблизно 10-15 хв до золотистого кольору.
Дуже смачне печиво.
Джерело: Рецепт від Катерини
|