Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Корзинки з маком та яблуками
 

Корзинки з маком та яблуками

29 липня, 2015  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Корзинки з маком та яблуками

Тісто:
120 г масла
2 ст. л. пудри
2 жовтки
210 г борошна

Начинка:
100 г маку
3-4 ст. л. цукру
1 яйце
3 ст. л. манки
2-3 яблука

Крем:
3 білки
3/4 скл. цукру
1/4 ч. л. лимонної кислоти
1 п. ванільного цукру

Тісто:
Масло кімнатної температури добре збити з цукровою пудрою, додати по одному жовтки. В кінці додати борошно та добре збити міксером. Тісто загорнути в харчову плівку та помістити в холодильник на 1 год.
Потім розділити на 10 частин, руками розприділити по формах (в мене металеві, попередньо я їх змастила маслом та обсипала борошном). Зверху розмістити маково-яблучну начинку і випекти в духовці при 180 градусах приблизно 15-18 хв.

Тісто дуже ніжне і мяке. Зайвого борошна підсипати не потрібно! Я зробила тісто заздалегідь за декілька днів (потрійну порцію) і помістила його в морозилку. Після розморожування воно нічим не гірше за щойно приготовлене.

Начинка:
Мак змолоти на кавомолці, залити невеликою кількістю кипятку, додати цукор або пудру до смаку і розмішати. Виделкою збити яйце і додати до макової маси.
Я додала одразу ціле яйце і макова маса була рідкуватою на мій погляд, тому я ще додала 3 повних ст. л. манки. Можна не додавати ціле яйце, тоді і манки підсипати не потрібно.
Яблука очистити від шкірки та нарізати дольками завтовшки 3-4 мм.
На тісто викласти чайну ложку макової маси та накрити зверху долькою яблука.

Крем білковий (від Волошки):
Як готувати читайте тут.
В кінці я ще додала краплю харчового барвника. Можна не додавати.

Залишилось остиглі корзинки прикрасити кремом зі шприца.
Смачного!

Корзинки з маком та яблуками

Джерело: від Lubany (блог Моя Кухонька) з моїми змінами.

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Oksana_sx (29 липня 2015 23:08)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 12

дуже апетитні корзинки. Обовязково спробую
 



#2 написав: Darka (30 липня 2015 07:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
winked belay


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Ксенічка (30 липня 2015 16:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Неймовірно апетитненькі корзиночки!! love
 



#4 написав: Наталюня (30 липня 2015 17:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Oksana_sx, Darka, Ксенічка, дякую!!! 3fb 3fb 3fb
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 62
Гостей: 50
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100