Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Крем білковий
Volo-shka
6 жовтня 2010 10:13
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Крем білковий

4 білки
1 ст цукру
1 п. ванілі
1/4 ч.л. лимонної кислоти

Злегка збити міксером білки (так щоб тільки побіліли), додати цукор, ваніль і лимонну кислоту (кристаликами). Поставити все це на водяну баню (щоб вода кипіла) і збивати міксером 10-15 хвилин. Коли крем зіб"ється, зняти з водяної бані і збивати ще 3-4 хвилини.

Крем схожий до білково-заварного, дуже добре тримає форму, має виражений зефірний смак.
Рецепт найшла на просторах інтернету, давно лежав у загашнику, а це рішилась спробувати і залишилась дуже задоволена ефектом:)
Перейти на початок сторінки
Славочка
6 жовтня 2010 13:29
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Сашо, цікаво чи цей крем з часом в холодильнику не осідає?
не мав би, бо він все-таки заварюється.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
6 жовтня 2010 14:29
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Славочко, крем не осідає ні в холодильнику, ні на повітрі.
Один торт я розмальовувала одразу, а інший десь через 3 години, як зробила, ніде нічого не порушилось, крем залишився однакової консистенції.
Із білково-заварним я , наприклад, не дружу, то не доварю сироп, то переб"ю, а із цим ніякої мороки, а ефект супер, і на вигляд - білесенький, і на смак - смачно:)
Бордюри виходять дуже фігурними - кожне реберце чітко видно. Ось ще хочу спробувати із нього квіти якісь робити- троянди, хризантеми, фіалки:)
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 жовтня 2010 10:25
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2459
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Volo-shka
Із білково-заварним я , наприклад, не дружу,

та от я теж, ніби все добре, а в холодильнику відділилося трохи сиропу, вже на торт і не мастила.
Тому про цей твій новий варіант питала. Дякую!!!! Матиму тепер альтернативу!!!
Перейти на початок сторінки
boikoot
30 січня 2012 09:09
Повідомлення #5


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 17
Реєстрація: 27.01.2012

ICQ:--

Бали: 100
САША велике спасибі за рецепт))) супер, получилось з першого разу, :wink: :wink: :wink: ідеальний рецепт, Дякую за детальний опис)))))))
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
30 січня 2012 11:42
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
Цитата: Volo-shka
Крем білковий

От і я вже давно вашим рецептом користуюсь, дуже подобається в роботі.
Перейти на початок сторінки
Діна
30 січня 2012 12:38
Повідомлення #7


Молода господинька
  • 34

Репутація: 26
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 43
Реєстрація: 21.01.2011

ICQ:--

Бали: 304
готувала такий крем! смачний і в принципі простий в приготуванні!! дякую за рецепт :cd:
Перейти на початок сторінки
Татка
30 січня 2012 15:04
Повідомлення #8


Молода господинька
  • 34

Репутація: 80
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 210
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 496
Дівчата скажіть, а цей крем використовують тільки для того, щоб прикрасити торт зверху, чи він підходить і як крем між коржі?

--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
30 січня 2012 15:40
Повідомлення #9


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3998
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Татка
Дівчата скажіть, а цей крем використовують тільки для того, щоб прикрасити торт зверху, чи він підходить і як крем між коржі?


Підходить, але я в мене він як палочка-виручалочка таки для прикрашання (швидко готується і пишно виглядає)- для прослойки він засолодкий і приторний.
Перейти на початок сторінки
Татка
31 січня 2012 12:07
Повідомлення #10


Молода господинька
  • 34

Репутація: 80
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 210
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 496
Ірка-Шкірка, дякую за відповідь на питання.
Може, хто підкаже, чи вистачить цієї порції крему, щоб прикрасити торт форма №24?

--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Перейти на початок сторінки
 
« · Креми · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 серпня 2019 21:08

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka (3 квітня 2018 22:20)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100