|
Тісто: 2 п. маргарину 6 ст. л. сметани 3 жовтки борошна скільки забере
яблука лимонне желе
Крем: масло +заварений пудинг
Маргарин посікти з борошном (сікти для мене довго,тому я ставлю маргарин на 30 хв. в морозилку, а потім тру на тертці,пересипаючи борошном). Додати збиті жовтки зі сметаною. Швиденько замісити тісто, приблизно як на вареники і поставити в холодильник на 12 годин. Потім випікати коржі, обов'язково проколюючи виделкою, щоб не утворювались пухирці. Випечені коржі перемащувати кремом, перекладаючи пластинками яблук (яблука попередньо відварити в сиропі) Крем масло + заварений пудинг Зверху пляцок змастити кремом, викласти яблука і залити лимонною галяреткою (желе)
P.S. Форма 35/35, вага-4 кг
Джерело: Рецепт із записника, печу його давно.Завжди вдається.
|
|