Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Слойка з маком і кокосом
 

Слойка з маком і кокосом

13 січня, 2015  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Слойка з маком і кокосом

Тісто:
5 жовтків
2 пач. маргарини (пачка 250 г)
6 ст.. лож. сметани
4 скл. борошна ( або скільки забере)

Макова начинка:
2 скл. маку
9 жовтків
1 скл. цукру
2 ст.лож. меду
200 г родзинок

Кокосова начинка:
9 білків
9 ст.лож. цукру
1 ст.лож. крохмалю
1 ч.лож порошку до печива
300 г кокосу

Крем:
Масло+вар.згущонка+кава+коньяк.

Для тіста:
Маргарин посікти з борошном. Додати збиті жовтки зі сметаною. Швиденько замісити тісто, приблизно як на вареники, поділити на 6 частин, і поставити в холодильник на 12 годин.

Макова начинка:
Мак запарити і змолоти або розтерти.
Жовтки добре збити з цукром і медом. Вимішати з маком, додати родзинки (за бажанням)

Кокосова начинка:
Білки добре збити,поступово додаючи цукор. Додати крохмаль, порошок і кокос, легенько вимішати.
Умовно розділити макову і кокосову начинки на 3 частини.

Розкачати частину тіста, викласти полосками макову і кокосову начинку і прикрити другою частиною тіста.
Коржі перед випічкою поколоти,щоб не було пухирців.
Так випекти три коржі.

Крем:
Масло добре збити,додаючи варену згущонку. Вкінці додати трошки кави і коньяку. (Точно скільки чого, вибачаюсь, не скажу. Як завжди роблю на око)
Перемастити коржі кремом,боки теж змастити і обсипати крошкою. Прикрасити за бажанням.
P.S. Взагалі-то в оригіналі, мало бути по-іншому. Тісто мало б ділитись на три частини, зверху полосками начинка і так пекти. Буду наступного разу ще й так пробувати.
Думала потім виставлю рецепт,але дівчата просять,тому виставляю свій варіант. А ви пробуйте,експерементуйте.

P.S. Форма 24-36.
Маргарин-краще вершковий,пачка 250 г

Джерело: Від Оксанки з Івано_Франківська.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: лесендра (13 січня 2015 15:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 11
Дуже гарно виглядає, цікаво і святково! Ви талановита майстриня, Галю! А який розмір форми використовуєте і яка пачка маргарину -200 чи 250 г ? Дякую.
 



#2 написав: Galina_Nedomirko_ (13 січня 2015 15:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: лесендра
А який розмір форми використовуєте і яка пачка маргарину -200 чи 250 г ?

Забула написати,форма 24-36.А маргарину 250 г.вершкового.
 



#3 написав: Фіалочка (14 січня 2015 19:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Пляцок дуже апетитний. Дякую за рецепт
 



#4 написав: Valentyna (17 січня 2015 01:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
winked
 



#5 написав: Darka (20 січня 2015 01:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
love .Ну дуже гарний


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#6 написав: Тереза (22 січня 2015 17:50)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Пляцок-бомбезний!!!Красота!!! m0554
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100