Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з м`яса » М'ясний паштет
 

М'ясний паштет

3 лютого, 2015  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Страви з м`яса
 

М'ясний паштет

600 г печінки
600 г нежирного м’яса (яловичина, або свинина, або 1 крілик)
600 г жирної свинини (найкраще – підгорля)
4 цибулини
1 корінь петрушки
1 – 2 морквини
Лавровий листок, перець-горошок гіркий і пахучий
4 яйця
1 столова ложка маргарину
1 столова ложка крохмалю
1 столова ложка манки

М'ясо нарізати середніми шматками, залити невеликою кількістю води, щоб тільки прикрила м'ясо. Варити до напівготовності. Додати 1 цибулину, моркву, петрушку, лавровий листок і перець, трохи посолити, варити до готовності, відставити, щоб остигло.
Печінку нарізати середніми шматками, залити кип’ятком, варити 4 хв., відцідити, відставити, щоб остигла.
3 цибулини посікти, втушити на олії до золотистого кольору.
М'ясо відцідити, рідину не виливати.
М'ясо, печінку, цибулю, моркву і петрушку тричі змолоти на м’ясорубці. Додати збиті яйця, маргарин, трохи рідини, в якій варилося м'ясо, крохмаль, манку, сіль і перець до смаку. Вимішувати, як тісто, поки не почне відставати від рук. Консистенція – як густа сметана.
Форма 16х34 см. Форму вистелити папером. Пекти при 180 – 190 С, перевірити готовність, встромивши сірник в центрі паштету. Якщо сірник сухий, а паштет прирум’янився – вийняти, як трохи підстигне, викласти на дощечку, щоб повністю остиг.

Джерело: Рецепт зі старого маминого записника. Цей паштет пам'ятаю ще з дитинства у варіанті з кріликом ( бо ми тоді якийсь час вирощували кролів)

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Тереза (3 лютого 2015 17:38)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Але добрий паштет!!! amam
 



#2 написав: ro_sa (3 лютого 2015 19:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45

Цитата: Тереза
Але добрий паштет!!!


Дякую
Гості змітають з полумиска в першу чергу.
 



#3 написав: Кіра (3 лютого 2015 20:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 293
Куштувала щось подібне в гостях....дякую за рецептик!!!!
 



#4 написав: Darka (3 лютого 2015 22:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Дякую за гарний рецепт, будемо робити amam


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: ginger (4 лютого 2015 11:44)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
цікаво, а можна без печінки? дуже вже я її не люблю....

 



#6 написав: ro_sa (4 лютого 2015 20:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
Цитата: ginger
цікаво, а можна без печінки? дуже вже я її не люблю....

Не пробувала робити без печінки. Думаю - це вже буде зовсім інший паштет, але в цьому паштеті смак печінки не є дуже вираженим, так що спробуйте, як є.
 



#7 написав: Ірина12 (7 лютого 2015 23:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Приготувала цей паштет і дякую за рецепт! Він вийшов великий,ситний і дуже смачний.
 



#8 написав: ro_sa (8 лютого 2015 01:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
Будь ласка. Смакуйте на здоров'я.
 



#9 написав: Ірця (17 квітня 2015 23:31)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 64
winked смачний паштет, дякую за рецепт 86a0
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 21:26)
Жіночі роздуми...
  Пише Darka (Сьогодні, 02:32)
Твори добро-2
  Пише Darka (Учора, 23:58)
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 74
Гостей: 60
Користувачі: law
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100