Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з м`яса » М'ясний паштет
 

М'ясний паштет

3 лютого, 2015  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Страви з м`яса
 

М'ясний паштет

600 г печінки
600 г нежирного м’яса (яловичина, або свинина, або 1 крілик)
600 г жирної свинини (найкраще – підгорля)
4 цибулини
1 корінь петрушки
1 – 2 морквини
Лавровий листок, перець-горошок гіркий і пахучий
4 яйця
1 столова ложка маргарину
1 столова ложка крохмалю
1 столова ложка манки

М'ясо нарізати середніми шматками, залити невеликою кількістю води, щоб тільки прикрила м'ясо. Варити до напівготовності. Додати 1 цибулину, моркву, петрушку, лавровий листок і перець, трохи посолити, варити до готовності, відставити, щоб остигло.
Печінку нарізати середніми шматками, залити кип’ятком, варити 4 хв., відцідити, відставити, щоб остигла.
3 цибулини посікти, втушити на олії до золотистого кольору.
М'ясо відцідити, рідину не виливати.
М'ясо, печінку, цибулю, моркву і петрушку тричі змолоти на м’ясорубці. Додати збиті яйця, маргарин, трохи рідини, в якій варилося м'ясо, крохмаль, манку, сіль і перець до смаку. Вимішувати, як тісто, поки не почне відставати від рук. Консистенція – як густа сметана.
Форма 16х34 см. Форму вистелити папером. Пекти при 180 – 190 С, перевірити готовність, встромивши сірник в центрі паштету. Якщо сірник сухий, а паштет прирум’янився – вийняти, як трохи підстигне, викласти на дощечку, щоб повністю остиг.

Джерело: Рецепт зі старого маминого записника. Цей паштет пам'ятаю ще з дитинства у варіанті з кріликом ( бо ми тоді якийсь час вирощували кролів)

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (3 лютого 2015 17:38)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Але добрий паштет!!! amam
 



#2 написав: ro_sa (3 лютого 2015 19:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45

Цитата: Тереза
Але добрий паштет!!!


Дякую
Гості змітають з полумиска в першу чергу.
 



#3 написав: Кіра (3 лютого 2015 20:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
Куштувала щось подібне в гостях....дякую за рецептик!!!!
 



#4 написав: Darka (3 лютого 2015 22:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Дякую за гарний рецепт, будемо робити amam


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: ginger (4 лютого 2015 11:44)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
цікаво, а можна без печінки? дуже вже я її не люблю....

 



#6 написав: ro_sa (4 лютого 2015 20:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
Цитата: ginger
цікаво, а можна без печінки? дуже вже я її не люблю....

Не пробувала робити без печінки. Думаю - це вже буде зовсім інший паштет, але в цьому паштеті смак печінки не є дуже вираженим, так що спробуйте, як є.
 



#7 написав: Ірина12 (7 лютого 2015 23:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Приготувала цей паштет і дякую за рецепт! Він вийшов великий,ситний і дуже смачний.
 



#8 написав: ro_sa (8 лютого 2015 01:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
Будь ласка. Смакуйте на здоров'я.
 



#9 написав: Ірця (17 квітня 2015 23:31)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 64
winked смачний паштет, дякую за рецепт 86a0
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100