|
0,5 - 0, 7 кг відвареної зайчатини 0,3 кг свинної печінки 4- 5 яєць 0, 3 кг сала 0, 3 кг печериць 1 велика цибулина сіль, перець, приправи до смаку....я давала мелений коріанд, чорний та духмяний перець.
Зайчатину попередньо відварити в приправах, але без солі ( лавровий лист, ,гвоздика, чорний та духмяний перець). Потім зважити. Печінку також відварити без солі. М'ясо, печінку, і сало перемолоти на м'ясорубці. Печериці протушити з цибулею і додати до меленої маси. Все разом добре вимішати і додати яйця, сіль, спеції за смаком. Добре вимішати фарш. Можна навіть трохи його вибити, щоб гарно тримав форму. З фаршу формувати хлібини і складати на деко змащене олією.... Випікати паштет 40 хв, при температурі 160- 180 градусів. Паштет подавати охолодженим. Дуже смачна закуска до вашого новорічного столу)))
Це для тих у кого є м'ясо дичини, в кого є в дома мисливці)))) Але замість м'яса зайця можна використати телятину, або ж кролятину, Також буде дуже смачно)))
Джерело: Рецепт авторський
|
|