|
1 кг печінки 1,5 кг пісної свинини або телятини 0,5 кг м'ясного шпондера 8 цибулин 4 моркви 6 ст. л. манки 8-10 яєць сіль, перець до смаку 1/2 кофейної ложечки мускатного горіха 1 ч. л. хмелі-сунелі (можна не додавати)
Печінку (можна давати любу, в мене була індича) зварити у підсоленій воді, але не переварити, щоб не була тверда. Свинину (телятину) і шпондер стушкувати з додаванням цибулі і потертої моркви. Все перемолоти на м'ясорубці, додати манку, збиті яйця, мускатний горіх, хмелі-сунелі і сіль, перець до смаку. Гарно вимішати, викласти в форму і пекти в духовці на середньому вогні до 1,5 год.
Джерело: Старий записник.
|
|