|
1 кг курячої печінки 2 моркви 2 цибулі 2 стебла селери 4 варених яйця 150 г масла (м'ягкого) 2 ст. л. коньяку сіль, перець, мускатний горіх.
Цибулю порізати півкільцями,моркву потерти на борщовій тертці,салдерей порізати дрібно.У великій сковороді обжарити на олії овочі до півготовності,добавити печінку.В кінці жарки посолити,поперчити,натерти трошки мускатного горіха. Все перекласти в чашу блендера,дати трохи вистигнути тоді добавити варені яйця,мягке масло,коньяк і збивати.Перекласти паштет в любиму посуду,охолодити і смакувати.Коньяк придає паштету цікаву нотку.
Джерело: Рецепт домашній, давній, з моєї кулінарної книжки.
|
|