Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Хліб » Ірландські хлібчики
 

Ірландські хлібчики

13 січня, 2015  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Хліб
 

Ірландські хлібчики

0.5 склянки кислого молока (кефіру, нежирної сметани)
0.3 склянки борошна
1.5 склянки житнього борошна
2 ст.л.вівсяних пластівців
2 ст.л. насіння льону
3 ст.л.оливкової олії або нерафінованої соняшникової олії
1 яйце
0.5 ч.л.солі
1-2 ч.л. цукру
0.5 ч.л соди
(це основа, можна ще вмішувати оріхи, родзинки та ін. додатки за смаком)

До кислого молока додати сіль, цукор, соду і яйце, збите попередньо вилкою. Змішати всі сипучі продукти і влити кисле молоко. Перемішати все ретельно, долити олію і легко вимісити, вийде трохи липке тісто. Накрити його харчовою плівкою і залишити дозрівати на годину, а краще на ніч у холодному місці. Потім викласти на стільницю, посипану борошном (1ст.л.) і трохи вимісити. Вийде м’яке еластичне тісто.
Скачати товстий джгутик і розрізати на 12-14 частин. Скачати кульки. Між долоньками приплюснути і вийдуть коржики. Що тонші коржики, то сухіші вони вийдуть. Посипати коржі зверху за бажанням кмином, льоном, кунжутом. Укласти коржики на бритванку, застелену пергаментом. І відправляємо в духовку (попередньо розігріту до 180С) хвилин на 20-25. Дуже смачні й ситні, замість хліба зранку під канапки – супер!

Джерело: інтернет

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ксюня (16 січня 2015 17:20)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 113
Суперові хлібчики та корисні winked .
 



#2 написав: Darka (20 січня 2015 01:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 725
love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Тереза (22 січня 2015 17:49)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Добрі хлібчики!!!
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (25 січня 2015 18:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 457
Маруна а льон іде в середину? чи ним хлібці посипаються?


--------------------
 



#5 написав: Маруня (25 січня 2015 20:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 30
Олесю,
льон дається до тіста всередину, зернятка розм'якнуть і виходить досить смачно. Моїм усім ті хлібчики сподобалися і я вже пекла їх декілька разів, зокрема додавала ще родзинки. Але завжди замішувала на ніч.
 



#6 написав: ОЛЕСЯ (25 січня 2015 21:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 457
Марина спасибі за рецепт. Хлібчики смачні winked


--------------------
 



#7 написав: ОЛЕСЯ (19 липня 2015 16:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 457
Ось мій фотозвіт


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
"Гормон щастя" або життя без депресії.
  Пише Darka (Учора, 20:30)
Задумаймось...
  Пише Ксенічка (Учора, 12:23)
Заробіток в інтернеті
  Пише Barbara ()
Коментарі через фейсбук
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дитячі забави
  Пише ОЛЕСЯ ()
Секрети наших бабусь.... або як без хімії.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Економимо сімейний бюджет
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вірші про тата
  Пише ОЛЕСЯ ()
Безпека дитини в суспільстві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Як вберегти зуби здоровими
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 46
Гостей: 21
Користувачі: blExcaws, sjRuispuh, butetsjazy, byEmisarax, sjRuispuh, ywVoffgoxy, byEmisarax
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100