Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Хліб » Ірландські хлібчики
 

Ірландські хлібчики

13 січня, 2015  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Хліб
 

Ірландські хлібчики

0.5 склянки кислого молока (кефіру, нежирної сметани)
0.3 склянки борошна
1.5 склянки житнього борошна
2 ст.л.вівсяних пластівців
2 ст.л. насіння льону
3 ст.л.оливкової олії або нерафінованої соняшникової олії
1 яйце
0.5 ч.л.солі
1-2 ч.л. цукру
0.5 ч.л соди
(це основа, можна ще вмішувати оріхи, родзинки та ін. додатки за смаком)

До кислого молока додати сіль, цукор, соду і яйце, збите попередньо вилкою. Змішати всі сипучі продукти і влити кисле молоко. Перемішати все ретельно, долити олію і легко вимісити, вийде трохи липке тісто. Накрити його харчовою плівкою і залишити дозрівати на годину, а краще на ніч у холодному місці. Потім викласти на стільницю, посипану борошном (1ст.л.) і трохи вимісити. Вийде м’яке еластичне тісто.
Скачати товстий джгутик і розрізати на 12-14 частин. Скачати кульки. Між долоньками приплюснути і вийдуть коржики. Що тонші коржики, то сухіші вони вийдуть. Посипати коржі зверху за бажанням кмином, льоном, кунжутом. Укласти коржики на бритванку, застелену пергаментом. І відправляємо в духовку (попередньо розігріту до 180С) хвилин на 20-25. Дуже смачні й ситні, замість хліба зранку під канапки – супер!

Джерело: інтернет

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ксюня (16 січня 2015 17:20)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 118
Суперові хлібчики та корисні winked .
 



#2 написав: Darka (20 січня 2015 01:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 731
love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Тереза (22 січня 2015 17:49)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Добрі хлібчики!!!
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (25 січня 2015 18:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 466
Маруна а льон іде в середину? чи ним хлібці посипаються?


--------------------
 



#5 написав: Маруня (25 січня 2015 20:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 30
Олесю,
льон дається до тіста всередину, зернятка розм'якнуть і виходить досить смачно. Моїм усім ті хлібчики сподобалися і я вже пекла їх декілька разів, зокрема додавала ще родзинки. Але завжди замішувала на ніч.
 



#6 написав: ОЛЕСЯ (25 січня 2015 21:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 466
Марина спасибі за рецепт. Хлібчики смачні winked


--------------------
 



#7 написав: ОЛЕСЯ (19 липня 2015 16:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 466
Ось мій фотозвіт


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
buy online propecia usa
  Пише TignAgix (Сьогодні, 09:48)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
Шацькі озера
  Пише tride ()
Поради
  Пише GalyaEV ()
Таблиця множення
  Пише наталія3105 ()
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіноча мода
  Пише Натонька ()
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 89
Гостей: 57
Користувачі: Michav66elPob, gena.384LAB, Nath5yyanJuinc, Vedimokwaw, Tesskayanda, irina.dedishin, Natashokvarge
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100