Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Хліб » Ірландські хлібчики
 

Ірландські хлібчики

13 січня, 2015  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Хліб
 

Ірландські хлібчики

0.5 склянки кислого молока (кефіру, нежирної сметани)
0.3 склянки борошна
1.5 склянки житнього борошна
2 ст.л.вівсяних пластівців
2 ст.л. насіння льону
3 ст.л.оливкової олії або нерафінованої соняшникової олії
1 яйце
0.5 ч.л.солі
1-2 ч.л. цукру
0.5 ч.л соди
(це основа, можна ще вмішувати оріхи, родзинки та ін. додатки за смаком)

До кислого молока додати сіль, цукор, соду і яйце, збите попередньо вилкою. Змішати всі сипучі продукти і влити кисле молоко. Перемішати все ретельно, долити олію і легко вимісити, вийде трохи липке тісто. Накрити його харчовою плівкою і залишити дозрівати на годину, а краще на ніч у холодному місці. Потім викласти на стільницю, посипану борошном (1ст.л.) і трохи вимісити. Вийде м’яке еластичне тісто.
Скачати товстий джгутик і розрізати на 12-14 частин. Скачати кульки. Між долоньками приплюснути і вийдуть коржики. Що тонші коржики, то сухіші вони вийдуть. Посипати коржі зверху за бажанням кмином, льоном, кунжутом. Укласти коржики на бритванку, застелену пергаментом. І відправляємо в духовку (попередньо розігріту до 180С) хвилин на 20-25. Дуже смачні й ситні, замість хліба зранку під канапки – супер!

Джерело: інтернет

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: ксюня (16 січня 2015 17:20)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Суперові хлібчики та корисні winked .
 



#2 написав: Darka (20 січня 2015 01:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Тереза (22 січня 2015 17:49)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Добрі хлібчики!!!
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (25 січня 2015 18:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 437
Маруна а льон іде в середину? чи ним хлібці посипаються?


--------------------
 



#5 написав: Маруня (25 січня 2015 20:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 30
Олесю,
льон дається до тіста всередину, зернятка розм'якнуть і виходить досить смачно. Моїм усім ті хлібчики сподобалися і я вже пекла їх декілька разів, зокрема додавала ще родзинки. Але завжди замішувала на ніч.
 



#6 написав: ОЛЕСЯ (25 січня 2015 21:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 437
Марина спасибі за рецепт. Хлібчики смачні winked


--------------------
 



#7 написав: ОЛЕСЯ (19 липня 2015 16:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 437
Ось мій фотозвіт


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Жіночі роздуми...
  Пише Darka (Сьогодні, 02:32)
Твори добро-2
  Пише Darka (Учора, 23:58)
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 9
Користувачі: ArtOfBeautyWal
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100