Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Хліб » Ірландські хлібчики
 

Ірландські хлібчики

13 січня, 2015  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Хліб
 

Ірландські хлібчики

0.5 склянки кислого молока (кефіру, нежирної сметани)
0.3 склянки борошна
1.5 склянки житнього борошна
2 ст.л.вівсяних пластівців
2 ст.л. насіння льону
3 ст.л.оливкової олії або нерафінованої соняшникової олії
1 яйце
0.5 ч.л.солі
1-2 ч.л. цукру
0.5 ч.л соди
(це основа, можна ще вмішувати оріхи, родзинки та ін. додатки за смаком)

До кислого молока додати сіль, цукор, соду і яйце, збите попередньо вилкою. Змішати всі сипучі продукти і влити кисле молоко. Перемішати все ретельно, долити олію і легко вимісити, вийде трохи липке тісто. Накрити його харчовою плівкою і залишити дозрівати на годину, а краще на ніч у холодному місці. Потім викласти на стільницю, посипану борошном (1ст.л.) і трохи вимісити. Вийде м’яке еластичне тісто.
Скачати товстий джгутик і розрізати на 12-14 частин. Скачати кульки. Між долоньками приплюснути і вийдуть коржики. Що тонші коржики, то сухіші вони вийдуть. Посипати коржі зверху за бажанням кмином, льоном, кунжутом. Укласти коржики на бритванку, застелену пергаментом. І відправляємо в духовку (попередньо розігріту до 180С) хвилин на 20-25. Дуже смачні й ситні, замість хліба зранку під канапки – супер!

Джерело: інтернет

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: ксюня (16 січня 2015 17:20)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Суперові хлібчики та корисні winked .
 



#2 написав: Darka (20 січня 2015 01:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 719
love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Тереза (22 січня 2015 17:49)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Добрі хлібчики!!!
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (25 січня 2015 18:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 448
Маруна а льон іде в середину? чи ним хлібці посипаються?


--------------------
 



#5 написав: Маруня (25 січня 2015 20:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 30
Олесю,
льон дається до тіста всередину, зернятка розм'якнуть і виходить досить смачно. Моїм усім ті хлібчики сподобалися і я вже пекла їх декілька разів, зокрема додавала ще родзинки. Але завжди замішувала на ніч.
 



#6 написав: ОЛЕСЯ (25 січня 2015 21:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 448
Марина спасибі за рецепт. Хлібчики смачні winked


--------------------
 



#7 написав: ОЛЕСЯ (19 липня 2015 16:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 448
Ось мій фотозвіт


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Робота обвалювальником м'яса в Литві
  Пише 2eu.work ()
Робота кухарем // піццайоло в Литві
  Пише 2eu.work ()
24bestex.com - Обмін електронних валют Perfect Money, AdvCash, OKpay,
  Пише rsem ()
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ідеї для школи
  Пише Окса99 ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка ()
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка ()
Торт "Карпатка"
  Пише Іванка ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 17
Користувачі: byEmisarax, byEmisarax, butetsjazy
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100