200 г борошна
1 яйце
50 г цукру
2-3 ст. л. сметани
1 ст. л. вершкового масла
0,5 ч. л. амонію
1 ст. л. молока
Жир посікти з борошном, додати амоній, розведений у 1 ст. л. гарячого молока. збите з цукром яйце, сметану, замісити пухке тісто і поставити його на одну годину в холодильник. Потім перемісити на посипаній мукою дошці, розкачати, вирізати коржики різної форми, не густо викласти їх на змащений жиром лист і пекти в гарячій духовці (200С) протягом 10 хвилин.
Мої коментарі: обкачувала в пудрі з корицею, бадьяном, духмяним перцем та кардамоном. Получилось дуже ароматно. Вийшло 40 сердечок.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт з книги Д. Цвек "Солодке печиво"