Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Хліб » Ірландські хлібчики
 

Ірландські хлібчики

13 січня, 2015  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Хліб
 

Ірландські хлібчики

0.5 склянки кислого молока (кефіру, нежирної сметани)
0.3 склянки борошна
1.5 склянки житнього борошна
2 ст.л.вівсяних пластівців
2 ст.л. насіння льону
3 ст.л.оливкової олії або нерафінованої соняшникової олії
1 яйце
0.5 ч.л.солі
1-2 ч.л. цукру
0.5 ч.л соди
(це основа, можна ще вмішувати оріхи, родзинки та ін. додатки за смаком)

До кислого молока додати сіль, цукор, соду і яйце, збите попередньо вилкою. Змішати всі сипучі продукти і влити кисле молоко. Перемішати все ретельно, долити олію і легко вимісити, вийде трохи липке тісто. Накрити його харчовою плівкою і залишити дозрівати на годину, а краще на ніч у холодному місці. Потім викласти на стільницю, посипану борошном (1ст.л.) і трохи вимісити. Вийде м’яке еластичне тісто.
Скачати товстий джгутик і розрізати на 12-14 частин. Скачати кульки. Між долоньками приплюснути і вийдуть коржики. Що тонші коржики, то сухіші вони вийдуть. Посипати коржі зверху за бажанням кмином, льоном, кунжутом. Укласти коржики на бритванку, застелену пергаментом. І відправляємо в духовку (попередньо розігріту до 180С) хвилин на 20-25. Дуже смачні й ситні, замість хліба зранку під канапки – супер!

Джерело: інтернет

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ксюня (16 січня 2015 17:20)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Суперові хлібчики та корисні winked .
 



#2 написав: Darka (20 січня 2015 01:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Тереза (22 січня 2015 17:49)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Добрі хлібчики!!!
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (25 січня 2015 18:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Маруна а льон іде в середину? чи ним хлібці посипаються?


--------------------
 



#5 написав: Маруня (25 січня 2015 20:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 30
Олесю,
льон дається до тіста всередину, зернятка розм'якнуть і виходить досить смачно. Моїм усім ті хлібчики сподобалися і я вже пекла їх декілька разів, зокрема додавала ще родзинки. Але завжди замішувала на ніч.
 



#6 написав: ОЛЕСЯ (25 січня 2015 21:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Марина спасибі за рецепт. Хлібчики смачні winked


--------------------
 



#7 написав: ОЛЕСЯ (19 липня 2015 16:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Ось мій фотозвіт


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 7
Гостей: 2
Користувачі: LewisPew
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100