Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Чорна спокуса
 

Чорна спокуса

30 грудня, 2014  |  Коментів (35)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Чорна спокуса

форма 24-36
Шоколадний бісквіт(порція на 1 корж):
3 яйця
0,5 скл. цукру
8 ст.лож.води
0,5 ч.лож. амонію
0,5 скл. борошна
2 ст.лож. какао

Для крему:
1 ванільний пудинг
0,5л.молока
1 скл.цукру

1-2ст.лож. какао
1 філіжанку міцної заварної кави(1 еспрессо)

100 г кокосової стружки
10ст.л. молока

Коржі:
Білки добре збити з цукром,додати жовтки,воду,какао,борошно з амонієм.Пекти три такі коржі (кожен збивати окремо).

Крем:
Зварити пудинг за інструкцією,охолодити і додати 400-450гр.масла. Збивати доки не стане однорідною,пухкою масою. Потім розділити крем на дві частини.
До однієї додати:какао і каву.
До другої: запарений в молоці і охолоджений кокос.

Перекладати:
Корж+тонкий шар шоколадно-кавового крему+ванільно-кокосовий крем+тонкий шар шоколадно-кавового крему+корж+тонкий шар шоколадно-кавового крему+ванільно-кокосовий крем+тонкий шар шоколадно-кавового крему+корж.Зверху викласти вишні в своєму соці(попередньо вишні трохи віддушити,щоб не текли)і залити все шоколадом.
P.S.Верхній корж трошки ще змастила кремом,а тоді викладала вишню.
І крем трошки по-іншому робила-збивала масло,додаючи охолоджений пудинг.

Джерело: Від доброї людини з ОК.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Marta-18 (30 грудня 2014 15:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Галинко,дякую за черговий СУПЕР РЕЦЕПТ!!! a0a
 



#2 написав: Іванка (30 грудня 2014 15:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 138
На вигляд апетитний! tongue
 



#3 написав: Тереза (30 грудня 2014 17:15)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Вишеньки,шоколад,кокос-неймовірна смакота!!!Фото -супер!!! 3fb
 



#4 написав: Darka (30 грудня 2014 22:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
love love love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: ОЛЕСЯ (31 грудня 2014 13:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 437
Як завжди неймовірно красивий розріз winked


--------------------
 



#6 написав: Galina_Nedomirko_ (9 січня 2015 20:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Знову пекла цю смакоту
 



#7 написав: Vic (10 січня 2015 20:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 14
Вишня у власному соці має бути солодкою? Бо я зазвичай без цукру закладаю
 



#8 написав: Galina_Nedomirko_ (10 січня 2015 20:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Vic
Вишня у власному соцы маэ бути солодкою? Бо я зазвичай без цукру закладаю

В мене у свому соці з цукром.Не люблю без цукру-кислюча така.вишня.
 



#9 написав: зірка (10 січня 2015 21:27)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
А це моя чорна спокуса, правда зі змінами та результатом я задоволена. Дякую тобі Галинко
 



#10 написав: Наталочка (11 січня 2015 19:15)


Група: Кондитер
Коментарів: 1
Я теж пекла на свята цю "спокусу". Смакота неймовірна!!! Дякую за рецепт!
 



#11 написав: сяняНЯНЯ (19 січня 2015 15:05)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Пані Галю, в мене кавовий крем зтнувся як я влила каву.....може є якийсь нюанс як то робити?
 



#12 написав: Galina_Nedomirko_ (19 січня 2015 17:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: сяняНЯНЯ
Пані Галю, в мене кавовий крем зтнувся як я влила каву.....може є якийсь нюанс як то робити?

Напевно,води забагато до кави додано.
Беру розчинну каву і якнайменше гарячої води,щоб розвести каву.До кави додаю трошки амаретто(можна коньяк чи спирт) і тоді по- трошки додаю в крем.
 



#13 написав: сяняНЯНЯ (20 січня 2015 18:06)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Galina_Nedomirko_,
А я пів горнятка влила!!!! І то зразу! Дякую, знову буду пекти
 



#14 написав: Galina_Nedomirko_ (20 січня 2015 21:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: сяняНЯНЯ
А я пів горнятка влила!!!! І то зразу! Дякую, знову буду пекти

Тому таке і вийшло.
Шкода,що так вийшло.Тут і моя вина є,бачу,що треба детальніше розписувати рецепти.Але завжди часу бракує.
 



#15 написав: ryslanaua (21 січня 2015 19:54)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Я теж спекла цей пляцок, але в мене чомусь вишні відпадали, напевне залила мало шоколаду. Дякую за рецепт!
 



#16 написав: Galina_Nedomirko_ (21 січня 2015 21:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: ryslanaua
але в мене чомусь вишні відпадали, напевне залила мало шоколаду.

А верхній корж змащували кремом?
 



#17 написав: ryslanaua (22 січня 2015 09:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Крему мені хватило на дуже тонкий шар.
 



#18 написав: медузка (24 січня 2015 17:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
І я пекла цю смакоту, вийшов пречудово! Дякую за рецепт!
 



#19 написав: Vic (26 січня 2015 16:17)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 14
Пекла і я цю смакоту. Правда, фото немає, проте є досвід і солодкі спогади winked
Вишню я все ж таки брала несолодку, та й надалі так робитиму. Кислинка приємно відтіняла солодкий пляцок. А шоколаду у мене пішло аж 2 плитки!
Дуже-дуже дякую за рецепт! Пляцок реально НЕРЕАЛЬНО крутий!
 



#20 написав: Iren (6 лютого 2015 10:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Галина, підкажіть будь ласка, Ви вишню викладали зверху, а тоді топили шоколад і заливали по пляцку??? І чи до шоколаду давали молоко ше чи просто тільки шоколад топиться. Як краще робити??? І ще одне, як правильно запарити кокос - просто залити гарячим молоком?
 



#21 написав: Krasotinka (6 лютого 2015 20:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Дякую за рецепт,пекла на Різдво!
 



#22 написав: Galina_Nedomirko_ (8 лютого 2015 17:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Iren
Ви вишню викладали зверху, а тоді топили шоколад і заливали по пляцку??? І чи до шоколаду давали молоко ше чи просто тільки шоколад топиться. Як краще робити??? І ще одне, як правильно запарити кокос - просто залити гарячим молоком?

Шоколад розтопити,додати масло або молоко,тоді заливати вишні.
Кокос просто залити киплячим молоком і охолодити.
 



#23 написав: Наталюня (16 березня 2015 08:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Пекла на вихідних "Чорну спокусу". Багатий і вишуканий торт. Дуже сподобався шоколадний бісквіт - пухкий і ніжний. Одним словом - СМАКОТА! Дякую за рецепт! 3fb
 



#24 написав: Galina_Nedomirko_ (16 березня 2015 21:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Наталюня
Пекла на вихідних "Чорну спокусу". Багатий і вишуканий торт. Дуже сподобався шоколадний бісквіт - пухкий і ніжний. Одним словом - СМАКОТА!

І нам він дуже смакує.Робила тортиком
 



#25 написав: олюсик (6 квітня 2015 21:03)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
амонію (гасити на сметану). чи як????
 



#26 написав: Galina_Nedomirko_ (7 квітня 2015 07:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: олюсик
амонію (гасити на сметану). чи як????

вимішувала з борошном
 



#27 написав: Наталюня (23 травня 2015 21:27)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Пекла нещодавно коржі від цього пляцка, правда поєднувала зовсім з іншим кремом та начинкою (масло+варена згущонка і горіховий грильяж). Гостям дуже сподобались і пляцок вцілому, і особливо шоколадні коржі. Рецепт тіста просили))) Як на мене то дуже хороший бісквіт, буду ще пекти неодноразово.
 



#28 написав: Vajnrauh (26 травня 2015 20:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 11
І я спокусилась на цю спокусу.Ну дуже смачнеький пляцок.Замість вишні я дала свіжу черешню.Дякую за рецепт.
 



#29 написав: Маша (19 червня 2015 16:13)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Люблю мокрі коржі,типу, як на кипятку, хоч частенько вони не получаються мені. Але дивлюсь на ваші фото, спокушаюсь і вже уявляю, який маю спекти наступний пляцок.
 



#30 написав: Galina_Nedomirko_ (19 червня 2015 22:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Цитата: Маша
Люблю мокрі коржі,типу, як на кипятку, хоч частенько вони не получаються мені. Але дивлюсь на ваші фото, спокушаюсь і вже уявляю, який маю спекти наступний пляцок.

О,ці коржі якраз вологі і дуже смачні. fellow
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Жіночі роздуми...
  Пише Darka (Сьогодні, 02:32)
Твори добро-2
  Пише Darka (Учора, 23:58)
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 11
Користувачі: ArtOfBeautyWal
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100