Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Корзинки з вишнею та меренгою
 

Корзинки з вишнею та меренгою

17 жовтня, 2014  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Корзинки з вишнею та меренгою

На 12 невеликих корзинок

250 г борошна
170 г вершкового масла
50 г цукрової пудри
1 яйце
1/2 ч. л. кориці
щіпка імбирю
щіпка солі

400 г вишні(розмороженої)
1 ст. л. коньяку, рому або амаретто
3 ст. л. цукрової пудри
3 білка
150 г цукру
пара капель ванільного екстракту
пара капель лимонного соку
мигдальні пластівці

Замісити пісочне тісто. Для цього порубати в блендері або на дошці борошно з маслом. пряностями, сіллю і 50 г пудри. Додати яйце і пару ложок холодної води. Тісто повинно зібратись в кулю. Завернути його в плівку і поставити на 30 хвилин в холодильник. Розкатати тісто і викласти в формочки для тарталеток. Поставити в холодильник на 30 хвилин. Нагріти духовку до 200 градусів. Вишню полити коньяком і посипати 3 ст. л. пудри, поставити в холодильник.
Поставити формочки на деко, накрити кожну папером для випічки і насипати рис або горох. Випікати 10 хвилин. Забрати папір і випікати ще 8-10 хвилин до золотистого кольору. З вишні злити сік. Білки збити до піків. Продовжуючи збивати, по ложці всипати цукор. Збивати до розчинення цукру. Додати ваніль і лимонний сік. Тарталетки наповнити вишнею. Білкову масу викласти в кондитерський шприц і вичавити на вишні башти з безе. Поставити в духовку на 10-15 хвилин, або поки меренга не стане кремового кольору. Остудити, витягнути з формочок. Посипати обсмаженими мигдальними пластівцями і цукровою пудрою.

Джерело: За рецепт вдячна zoryanchik

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Nataly Cake (17 жовтня 2014 21:43)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Дуже апетитні корзинки... tongue
 



#2 написав: Darka (18 жовтня 2014 01:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
winked love tongue


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: ОЛЕСЯ (18 жовтня 2014 11:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 396
Фото супер. Дуже апетитні корзинки


--------------------
 



#4 написав: dgirina (18 жовтня 2014 15:33)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 65
tongue які гарнезні .треба пробувати собі таке сотворити...Натонька ти просто МОЛОДЕЦЬ


--------------------
ІРИНА
 



#5 написав: Тереза (18 жовтня 2014 21:25)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Корзинки-казкові!!! m0554
 



#6 написав: Natalyi (19 листопада 2014 10:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
Печіть, дівчата ! Це смачно !


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



#7 написав: Натонька (19 листопада 2014 12:02)


Група: Адміністратор
Коментарів: 493
Natalyi,
гарненькі такі, молодець! love


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 16
Користувачі: lapedTer
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100