Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Сирні торти » Обсипний сирний торт з ароматною вишнею
 

Обсипний сирний торт з ароматною вишнею

19 травня, 2008  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Випічка » Сирні торти
 

Обсипний сирний торт з ароматною вишнею


Для пісочного тіста:
250 г муки
1 яйце
175 г вершкового масла або маргарину
2 ст. л. цукру

Для посипання:
75 г вершкового масла або маргарину
150 г муки
100 г цукру

Для начинки:
400 г вишні(консервованою)
3 яйця, ваніль
200 г сиру
100 г сметани
4 ст. л. молока
1 ч. л. крохмалю

Крім того:
1 роз'ємна форма (діаметром 26 см)
жир для форми

Пісочне тісто:
Муку просіяти через сито. Міксером змішати до утворення крихти муку, яйце, вершкове масло або маргарин і цукор. Потім руками вимісити еластичне тісто і зробити з нього кулю.

Обсипний сирний торт з ароматною вишнею


Загорнути в поліетиленову плівку і покласти мінімум на 60 хвилин в холодильник.
Дно роз'ємної форми змастити жиром. Нагріти духовку до температури 200 градусів.
2/3 тіста розкатати на посипаній мукою поверхні. Вирізати круг діаметром 26 см.
Викласти тісто у форму і в деяких місцях наколоти вилкою. Випікати близько 15 хвилин, потім дати остигнути.

Посипка:
На слабкому вогні в глибокій сковороді розтопити вершкове масло або маргарин, довівши його колір до злегка коричневого. Додати муку, цукор і все добре перемішати до утворення крихти.

Обсипний сирний торт з ароматною вишнею


Закінчення:

Обсипний сирний торт з ароматною вишнею


З тіста, що залишилось, скачати валик. Викласти його уздовж краю випеченого коржа. Пальцями розім'яти верх валика.
Ягоди консервованої вишні викласти в сито і дати гарненько стекти сиропу.
Відокремити білки від жовтків. Білки збити в круту піну. Ретельно змішати яєчні жовтки, сир, сметану, молоко, ваніль, крохмаль. Вінчиком розмішати в отриманій масі збитий білок.

Обсипний сирний торт з ароматною вишнею


Додати в неї вишню.
Нагрівати духовку до температури 200 градусів. Сирно-вишневу масу викласти поверх коржа і акуратно розрівняти дерев'яною лопаткою. Зверху посипати приготованою з муки і цукру крихтою. Випікати торт до готовності.

Журнал "Ліза"


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Kseniya (4 червня 2010 22:57)


Група: Гості
Коментарів: 0
Гарно описано.
 



#2 написав: Ксенічка (23 лютого 2013 00:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Смачний обсипний сирний торт а вишня так гармонійно з тістом поєдналась love
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100