600 г вишні
1 ст. муки
1 яйце
1 ч. л. розпушувача
0, 6 ст. цукру для тіста
0,5 ст. молока
50 г вершкового масла
1 пакетик ванільного цукру
солі дрібочка
Ягоди перебрати, видалити кісточки, викласти в форму розміром 25*35 см, посипати цукром або полити медом.
Змішати муку з сіллю і розпушувачем.
В окремій мисці змішати яйце з цукром, ваніліном, маслом і молоком, добавити муку, перемішати і залити ягоди (тісто виходить досить-таки рідким)
Розігріти духовку до 180С, поставити пиріг і випікати близько 30 хв, поки не стане золотистим. Готовий посипати цукровою пудрою
Рецепт спеціально приготований для відвідувачів сайту http://dreamfood.ua
Дякую за рецепт форуму http://edimdoma.ru, а зокрема Tatty