Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Кекси та рулети » Бісквітний рулет з вишневим кремом
 

Бісквітний рулет з вишневим кремом

13 жовтня, 2014  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Випічка » Кекси та рулети
 

Бісквітний рулет з вишневим кремом

Для тіста:
5 яєць
5 ст.л. цукру
2 ст.л. борошна
2 ст.л. какао

Для крему:
150г. масла
2 жовтки
2 ст.л муки
300мл. молока
3/4 склянки цукру
вишневий сироп або джем до смаку

Приготування шоколадного рулету.

Включити духовку. Відокремити ретельно білки від жовтків.
Ретельно збити білки, потім додати половину цукру і знову збити (міксером або блендером).
Додати до жовтків другу половину цукру і також добре збити разом(міксером або блендером).
В білкову масу влити збиті жовтки з цукром, обережно перемішуючи знизу вгору ложкою, щоб не осів білок.
Борошно і какао додавати маленькими порціями, через сито, обережно перемішуючи до однорідної маси.
Деко застелити папером для випічки. Вилити на папір шоколадне тісто. Деко поставити в духовку на середню полицю. Випікати при температурі 180градусів приблизно 15 хвилин (залежить від духовки). Духовку не відкривати!.
Готовий бісквіт дістати з духовки. Швидко скрутити рулет. (Я рулет скручую з пергаментом). Скручений рулет залишити швом вниз і накрити полотенцем, до охолодження.

Приготування крему.

Жовтки, цукор, 2 ст.л. борошна і половину склянки холодного молока добре розмішати, можна міксером
Обережно закип'ятити решту молока, зменшити вогонь і вливати суміш в молоко тонкою струйкою, постійно помішуючи, щоб не пригоріло. Все остудити.
Масло збити міксером. Додавати в нього поступово заварений крем (спочатку по 1-2 ст.л., в кінці по 3-4 ст.л.). Продовжуємо збивати. В кінці додаємо вишневий сироп або крем до смаку.

Збір рулету.

Розкручуємо обережно наш охолоджений рулет, і знімаємо пергамент.
Пропитуємо його трошки сиропом
Викладаємо на шоколадний бісквіт крем й обережно скручуємо.

Рулет готовий.
Смачного!

Джерело: Рецепт з зошита

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: lilifigura (13 жовтня 2014 19:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
яка красота і смакота не сумніваюсь...дякую за рецептик, будемо пробувати...
 



#2 написав: Марія Митник (14 жовтня 2014 09:00)


Група: Кондитер
Коментарів: 51
Дуже смачно! Дякую...
 



#3 написав: Darka (15 жовтня 2014 05:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Дуже гарний рулет belay


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (18 жовтня 2014 11:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 402
Спасибі за гарний рецепт


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 94
Гостей: 78
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100