|
4 курячих яйця 130 г цукру 600 г яблук 1 щіпка кориці 130 г муки
Починаємо приготування з начинки. Для цього очищаємо яблука і натираємо на дрібній тертці. Виділився сік зливаємо. До яблук додаємо трохи цукру і корицю, перемішуємо. Начинка готова. Тепер приступаємо до приготування тіста. Збиваємо яйця, в кінці додаємо цукор, і продовжуємо збивати ще декілька хвилин. Потім додаємо борошно і акуратно перемішуємо. Деко застилаєм папером для випічки, зверху викладаємо яблука і розподіляємо по пергаменту тонким шаром, відступивши трохи від бортиків. Зверху на яблука виливаємо тісто і відправляємо в духовку на 15 хвилин при температурі 180 гр. Коли корж почне набувати золотистого відтінку, значить він готовий. Корж викладаємо на рушник і акуратно знімаємо пергамент. За допомогою рушники згортаємо корж в рулет. Зверху притрушуємо його цукровою пудрою.
P.S. Цей рулет випікається відразу з яблучною начинкою, часу потрібно мінімум, мінімум продуктів і мінімум зусиль! В результаті отримаєте ніжний, соковитий, ароматний рулет з насиченим яблучним смаком!
|
|