Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Торт з йогуртом та білим вином
 

Торт з йогуртом та білим вином

2 червня, 2015  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт з йогуртом та білим вином

Бісквіт: 4 яйця
200 г цукрової пудри
1 п. ванільного цукру
2 ч.л. розпушувача
1 скл. борошна

Рулет: 5 яєць
5 ст.л цукру
5 ст.л. борошна
повидло ( сливове, вишневе)
Суфле: 200 мл білого вина
3 жовтки
1 лимон
100 г цукрової пудри
200 г натурального йогурта
400 г домашньої сметани або вершки
2 уп.(по 25г) швидкорозчинного желатину
1 уп. лимонного желе чи галяретки

Бісквіт: яйця збити з 2 ст.л. гарячої води, на великій швидкості протягом 1 хвилини, до утворення густої пінистої маси. Не перестаючи збивати, додаємо пудру і ванільний цукор. Вмішуємо борошно з розпушувачем. Форму діаметром 26см, застеляємо пергаментним папером і виливаємо тісто. Печемо при 200 гр 15-20 хв.
Рулет: відділяємо білки від жовтків. Білки збити з щіпкою солі і 3 ст.л. цукру до стійких піків. Жовтки збити з рештою цукру. Виливиємо жовтки до білків, вимішуємо. Поступово додаємо борошно. Велику бляшку (з духовки) застеляємо папером і виливаємо тісто. Печемо при 180 гр приблизно 15 хв. Вийняти з духовки і скрутити разом з папером у рулет. Замотати у полотенце, нехай охолоне. Розмотуємо і змазуємо повидлом. Розрізуємо на 16 однакових шматків.
Суфле: вино, жовтки, пудру, сік і цедру лимона помісти у каструльку, поставити на вогонь і збивати міксером до сильного кипіння. Добавити розчинений желатин. Охолодити, періодично помішуючи, поки не почне загустати. Сметану збити з йогуртом, сюди ж додаємо охололу масу.
Збираємо торт: у розємну круглу форму(26 см) викладаємо кусочки рулету, один біля одного. Заливаємо суфле, зверху кладемо бісквіт злегка притискаємо. Ставимо у холодильник приблизно на півгодини до застинання. Виймаємо з форми, перевертаємо рулетами догори. Желе розвести , коли почне схоплюватись, викласти повех рулетів. Поставити знову до холодильника. Смачного!

Джерело: Журнал " Кухонька" з моїми змінами.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Krasotinka (2 червня 2015 23:34)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Оригінальний тортик!
 



#2 написав: Кіра (3 червня 2015 09:45)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
яка краса!!!!!
 



#3 написав: Iruna (3 червня 2015 13:57)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Цікавий рецепт ... А вино яке має бути напівсолодке чи десертне?
 



#4 написав: ксюня (3 червня 2015 16:21)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Дякую дівчата belay . Вино брала напівсолодке Тамянку,ще робила з мускатним вином, теж смачно.
 



#5 написав: Darka (3 червня 2015 20:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Цікавий тортик winked belay


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#6 написав: Pygovo4ka (8 грудня 2015 17:27)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 49
ще не робила суфле з вином, спробую.
 



#7 написав: Вікторія Сабадаш (29 вересня 2016 23:40)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Якого діаметру у Вас форма? На прямокутну бляшку робити на півтора порції?


--------------------
Якщо ви хочете сніданок у ліжко - спіть на кухні.
 



#8 написав: ксюня (8 березня 2017 21:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Пропустила ваше запитання. Форма кругла діаметром 26см. Якщо прямокутна- розміром десь 30*15 думаю півтори порціїї вистачить.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100