Для бісквіту:4 яйця
200 гр цукру
4 ст л води
160 гр муки
1 ст л порошку до печива
Для крему:300 гр сметани
150 гр цукру
1 п загущувача
В середину2 банани
Для бісквіту відділяєм білки від жовтків. Збити білки з цукром на високій швидкості. Тоді поступово добавити жовтки і збивати на малій швидкості. Потім добавити воду, муку, порошок до печева. Добре все вимішати і вилити на підготовлену бляшку. Пекти при температурі 200, 30-35 звилин.
За цей час сметану збити з цукром і добавити згущувач. Добре вимішати.
Коли вже спечеться, витягнути з бляшки, змастити кремом і покласти по краю банани. Скрутити в рулет. Посипати цукровою пудрою або полити шоколадом.
Спеціально для відвідувчів сайту http://dreamfood.ua/
Рецепт з маминого записника.