Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з круп » Кукурудзяний бісквіт
 

Кукурудзяний бісквіт

16 травня, 2014  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Страви з круп, Страви з яєць і сиру, Страви з борошна, Випічка
 

Кукурудзяний бісквіт

1 скл ( 250 мл) кукурудзяного борошна
0,5 скл. цукру
50 - 100 г молока (у разі необхідності якщо тісто густувате)
5 яєць середнього розміру
ванільний цукор
щіпка соли

Відокремлюємо білки від жовтків.
Жовтки збиваємо з цукром. Поступово вводимо кукурудзяне борошно, якщо суміш густа додаємо 50-100 г молока, змішуємо.
Білки взбиваємо із щіпкою солі до м'яких піків. Акуратно вводимо білкову масу у кукурудзяне тісто.

Цей рецеп підходить для приготування і в духовці і у мультиварці.
Якщо готуємо у мультиварці, то випікаємо 55 хв у режимі "Випічка"
У газовій духовці випікаємо при температурі 160-180 (час випічки залежить від форми). Готовність перевіряємо зубочисткою /якщо тісто не приклеюється, то бісквіт готовий.
Якщо випікати у формі 22-24 см то корж можна розрізати вздовж на 3 частини.
Такий бісквіт може стати чудовою основою для ваших десертів.


Діти їдять такий бісквіт навіть без крему

Джерело: Джерело http://multivarka-recepti.ru

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ОЛЕСЯ (1 березня 2015 23:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 467
Знову пекла цей бісквіт. Смакота.


--------------------
 



#2 написав: ОЛЕСЯ (1 листопада 2015 11:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 467
Сьогодні пекла
1 скл. курурудзяної муки дорівнює 155 г,
а 1/2 скл цукру - 115 г


--------------------
 



#3 написав: kykysja41145 (1 листопада 2015 15:47)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 35
дуже цікавий рецепт, а смак кукурудзяної крупи дуже відчувається? Який крем підібрати, щоб смакувало?
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (25 березня 2016 00:46)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 467
Цитата: kykysja41145
дуже цікавий рецепт, а смак кукурудзяної крупи дуже відчувається? Який крем підібрати, щоб смакувало?


Для любителів кукурудзяної муки, кукурудзяних палочок. Робила із творожним кремом, заварним кремом.


--------------------
 



#5 написав: ОЛЕСЯ (26 березня 2017 11:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 467
Приготувала знов цей бісквіт. Готувала з нього кейкболи.


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Пляцок "Очі цариці"
  Пише Natalyadiva (Сьогодні, 17:47)
привітання для дитини
  Пише IgorMorales (Учора, 11:15)
Що подарувати на день народження?
  Пише IgorMorales (Учора, 11:12)
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише IgorMorales (Учора, 11:06)
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka ()
Знак якості
  Пише Katys_Cakes ()
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
Шацькі озера
  Пише tride ()
Поради
  Пише GalyaEV ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 49
Гостей: 32
Користувачі: lrplmr, TignAgix
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100