Ділимо яйця на жовтки і білки. Жовтки гарненько розтираємо міксером до білого кольору, додавши 90 грамів цукру.
Окремо збиваємо до піків білки, додавши дрібку солі і 15 грамів цукру.
Перекладаємо білкову масу на жовткову за допомогою силіконової лопатки і акуратно, знизу вгору, перемішуємо.
Борошно просіваємо з крохмалем і какао і змішуємо з обсмаженими меленими горіхами.
Суху суміш з борошна та горіхів висипаємо поверх яєчної суміші і акуратно, знову ж знизу вгору, перемішуємо лопаткою до однорідності.
Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом і присипаємо борошном. Перекладаємо тісто. Зверху розкладаємо малину - або свіжу, або заморожену, Включаємо режим "Випічка" на 40 хвилин.
Готовому бісквіту даємо трохи охолонути в мультиварці, перевертаємо на решітку, повністю охолоджуємо.
Смакуємо з горнятком запашного капучіно!