Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Свята, традиції » Кнедлі (закарпатська кухня)
 

Кнедлі (закарпатська кухня)

5 травня, 2014  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Свята, традиції, Страви з борошна, Національна кухня
 

Кнедлі (закарпатська кухня)

500 - 550 г борошна
250 мл теплої води
1 кав. л. солі
1 ст.л. олії
12 гр свіжих дріжджів
1 яйце

У теплій воді розвести дріжджі , 50 г борошна замісити опару.
15 хвилин дати підійти.
У мисочку просіяти борошно і вилити опару , додати сіль, яйце.
Замісити м'яке тісто. Тісто кладемо у тепле місце, поки не подвоїться в обсязі (1-1,5год). За цей час тісто обминаємо один раз.
Тісто викладаємо на робочу поверхню, злегка вимішуємо і розгортаємо в пласт. Формуємо тісто у вигляді рулетів чи колобків.
Рулети викладаємо у пароварку.
Решітку пароварки змазуємо олією і залишаємо на 15 хвилин. Кнедлі варяться на пару 20-25 хв .

У кого немає пароварки то по діаметру каструлі можна намотати марлю або металеве ситечко - дуршляк, щоб по діаметру підходив до каструлі і накриваємо кришкою.
Дати охолонути і можна подавати.
Нарізати порційними шматочками.

P.S. Люблю готувати кнедлі як гарнір до тушеної капусти або з м"ясними підливами.
Якщо ви приготували забагато кнедликів, то їх можна зберігати у холодильнику, загорнувши у харчову плівку.

Джерело: Рецепт з http://mybloglikatorhzevskaya.blogspot.com.es/

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (5 травня 2014 14:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
winked
 



#2 написав: Ірця (5 травня 2014 17:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 64
так захотіла тих кнедлів t0242
 



#3 написав: Тереза (6 травня 2014 18:54)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Такі гарненькі!!! cd
 



#4 написав: Маруня (8 травня 2014 15:13)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 30
Дуже смачненькі, а ще всередині з шматочком сосисочки, ммм. Дякую! no
 



#5 написав: ssaazzoonn (8 травня 2014 18:59)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Олеся, дякую за рецепт! По ньому можна зробити Кнедлі зі сливами - я давно збиралася їх покуштувати. winked
 



#6 написав: ОЛЕСЯ (9 травня 2014 16:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 396
Іванка,
Цитата: Ірця
так захотіла тих кнедлів

Цитата: Тереза
Такі гарненькі!!!

Цитата: Маруня
Дуже смачненькі, а ще всередині з шматочком сосисочки, ммм. Дякую!


Дівчата спасибі за відгуки.
Ці кнедлики смакують і з солодким, і з соленим, і з перченим


--------------------
 



#7 написав: ОЛЕСЯ (16 травня 2014 15:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 396
Цитата: ssaazzoonn
Олеся, дякую за рецепт! По ньому можна зробити Кнедлі зі сливами - я давно збиралася їх покуштувати.


А ось рецепт кнедлів із сливами ( тут )


--------------------
 



#8 написав: danakomarniczkaya (19 липня 2014 14:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
ssaazzoonn,
Кнедлі подають з грибною підливкою.Ще всередину кладуть леквар(густий сливовий джем) посипають смаженою манкою на оліїї,цукром.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100