Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Свята, традиції » Кнедлі (закарпатська кухня)
 

Кнедлі (закарпатська кухня)

5 травня, 2014  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Свята, традиції, Страви з борошна, Національна кухня
 

Кнедлі (закарпатська кухня)

500 - 550 г борошна
250 мл теплої води
1 кав. л. солі
1 ст.л. олії
12 гр свіжих дріжджів
1 яйце

У теплій воді розвести дріжджі , 50 г борошна замісити опару.
15 хвилин дати підійти.
У мисочку просіяти борошно і вилити опару , додати сіль, яйце.
Замісити м'яке тісто. Тісто кладемо у тепле місце, поки не подвоїться в обсязі (1-1,5год). За цей час тісто обминаємо один раз.
Тісто викладаємо на робочу поверхню, злегка вимішуємо і розгортаємо в пласт. Формуємо тісто у вигляді рулетів чи колобків.
Рулети викладаємо у пароварку.
Решітку пароварки змазуємо олією і залишаємо на 15 хвилин. Кнедлі варяться на пару 20-25 хв .

У кого немає пароварки то по діаметру каструлі можна намотати марлю або металеве ситечко - дуршляк, щоб по діаметру підходив до каструлі і накриваємо кришкою.
Дати охолонути і можна подавати.
Нарізати порційними шматочками.

P.S. Люблю готувати кнедлі як гарнір до тушеної капусти або з м"ясними підливами.
Якщо ви приготували забагато кнедликів, то їх можна зберігати у холодильнику, загорнувши у харчову плівку.

Джерело: Рецепт з http://mybloglikatorhzevskaya.blogspot.com.es/

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (5 травня 2014 14:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 146
winked
 



#2 написав: Ірця (5 травня 2014 17:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 64
так захотіла тих кнедлів t0242
 



#3 написав: Тереза (6 травня 2014 18:54)


Група: Кондитер
Коментарів: 651
Такі гарненькі!!! cd
 



#4 написав: Маруня (8 травня 2014 15:13)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 30
Дуже смачненькі, а ще всередині з шматочком сосисочки, ммм. Дякую! no
 



#5 написав: ssaazzoonn (8 травня 2014 18:59)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Олеся, дякую за рецепт! По ньому можна зробити Кнедлі зі сливами - я давно збиралася їх покуштувати. winked
 



#6 написав: ОЛЕСЯ (9 травня 2014 16:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 465
Іванка,
Цитата: Ірця
так захотіла тих кнедлів

Цитата: Тереза
Такі гарненькі!!!

Цитата: Маруня
Дуже смачненькі, а ще всередині з шматочком сосисочки, ммм. Дякую!


Дівчата спасибі за відгуки.
Ці кнедлики смакують і з солодким, і з соленим, і з перченим


--------------------
 



#7 написав: ОЛЕСЯ (16 травня 2014 15:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 465
Цитата: ssaazzoonn
Олеся, дякую за рецепт! По ньому можна зробити Кнедлі зі сливами - я давно збиралася їх покуштувати.


А ось рецепт кнедлів із сливами ( тут )


--------------------
 



#8 написав: danakomarniczkaya (19 липня 2014 14:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
ssaazzoonn,
Кнедлі подають з грибною підливкою.Ще всередину кладуть леквар(густий сливовий джем) посипають смаженою манкою на оліїї,цукром.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Пропозиція для кондитерів на дому
  Пише rullan (Сьогодні, 03:23)
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б (Учора, 20:36)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Rahaneka (Учора, 12:50)
Жіноча мода
  Пише KsunkaKsu (Учора, 12:44)
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 59
Гостей: 37
Користувачі: fzgzvffxokt, zcvxakszyr, azsvwcnzawe, cwhvvdvegnk, fvcvxjcztlf, Xnaxe2sfut, olea69, gvpvxechfbq
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100