Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Все інше » Здобні кіски з ягідною начинкою
 

Здобні кіски з ягідною начинкою

22 березня, 2013  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Все інше
 

Здобні кіски з ягідною начинкою


На 10 кісок:
250-280 г борошна
1 яйце
125 мл теплого молока
65 г цукор
25 г масла
1 щіпка солі
21 г свіжих або 7 г сухих дріжджів

Для начинки:
200 г заморожені ягоди (чорниця, малина) можна свіжі
1 ст. л. цукру
20 г ванільного пудингу

Для змазування булочок:
1 жовток
2-3 ст. л. молока

Спосіб приготування:
У теплому молоці розпустити дріжджі, додати 2 ст. ложки цукру від загальної кількості цукру, 2 ст. ложки борошна, добре перемішати, накрити і залишити на 10 хвилин. Повинна утворитися шапка.
Масло розтопити і дати охолонути.
У миску просіяти борошно (все борошно відразу не додавайте), додати цукор, що залишився, яйце, сіль, олію, дріжджову суміш і замішують гладке, не липнуче до рук, тісто.
Поставити тісто приблизно на 1 годину в теплому місці до збільшення обсягу в 2 рази.
Приготувати начинку:
Ягоди, якщо свіжі, просто добре вимити, якщо заморожені ягоди, то трохи розморозити.
У блендері перемолоти ягоди з 1 столовою ложкою цукру.
Відкласти 3 столові ложки ягід в кружку, додати ванільний пудинг і добре перемішати. Якщо немає пудингу, то можна взяти 20 грам крохмалю і додати ванілін.
Решта ягоди підігріти в каструлі, як почнуть закипати, додати ягоди і проварити на середньому вогні ще 1 хвилину.
Робочу поверхню присипати борошном.
Викласти тісто, розкачати його в квадрат товщиною приблизно 5 мм.

Розрізати на прямокутники. Повинно вийти 10 прямокутників.
На кожен викласти начинку, залишаючи краї вільні.
Скрутити в трубочку, місце стику можна трохи заліпити. Разрізати турбочку, але не до кінця.
І згорнути косичкою. Духовку розігріти до 180 градусів. Поки духовка розігрівається, викласти кіски на деко з пекарським папером.
Збити жовток з молоком. Змастити кожну кіску. І відправити в розігріту духовку на 20 хвилин. Готові кіски остудити.

Джерело: Рецепт з гр. "Cook Top - лучшие рецепты"

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (22 березня 2013 19:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Косички просто зачарували,я обожнюю дріжжову випічку.Тому і не печу її часто (ви в курсі дівчата m05002 ).Але то мушу попробувати.Дякую за рецепт.


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Ксенічка (23 березня 2013 13:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
LiLu, твої здобні кіски з ягідною начинкою чудесні!!!!! Такі вони вже красиві , що годі встояти!!!
 



#3 написав: Кіра (23 березня 2013 15:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
Гарні рецепти на "Cook Top - лучшие рецепты"))) ням ням
 



#4 написав: KASYA (24 березня 2013 19:22)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Дуже апетитні і гарні кіски! amam


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#5 написав: Русланочка (26 березня 2013 08:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Косички супер хочу спробувати спекти....
 



#6 написав: Aprelina (15 серпня 2013 16:19)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Яка смакота!
 



#7 написав: ксюня (27 січня 2014 11:47)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Косички просто супер. winked Смачні і пухкенькі. Дякую за гарний рецептик.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100