Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Сирні торти » Торт "Золоті крапельки"
 

Торт "Золоті крапельки"

8 лютого, 2014  |  Коментів (14)  |  Рубрика: Випічка » Сирні торти
 

Торт "Золоті крапельки"

Для тіста
75 г цукру
75 г холодного вершкового масла
200 г борошна
1 ч. л. розпушувача
щіпка солі
1 яйце

Сирна начинка
3 жовтки
750 г творогу
1,5 п. порошку ванільного пудингу (або 60 г кукурузного крохмалу)
1 п. ванільного цукру або 1 каплю ароматизатора
сік 1 лимона
150 – 200 г цукру
150 мл олії
400 мл молока

Безе
100 г цукру
3 охолоджені білки

Масло нарізаємо шматочками, змішуємо з цукром. Додаємо яйце, сіль, пересіяне борошно та розпушувач. Замішуємо гладке тісто і кладемо його в холодильник на 30 хв.

2/3 тіста викладаємо на дно змащеної маслом форми, а з 1/3 тіста формуємо бортик висотою 4 см.

Беремо яйця, відділяємо білки від жовтків. Посуд із білками кладемо у холодильник.
За цей час сир перетираємо блендером або за допомогою м'ясорубки.
Додаємо цукор, порошок ванільного пудингу (крохмал), жовтки, ванільний цукор, лимонний сік і олію змішуємо до гладкої суміші. Невеликими порціями, постійно помішуючи додаємо молоко. Сирну масу виливаємо на тісто і випікаємо у духовці 45-50 хв при 180 - 190°Ц
Витягуємо з холодильника білки і взбиваємо, поступово додаючи цукор. Білково-цукрову суміш викладаємо зверху на гарячий торт і печемо 15-20 хв при 150-160°Ц .
При охолодженні торта мають з’явитися крапельки.
Пиріг неймовірно смачний.

P.S. Залежно від того який пудинг ми додаємо, отримаємо новий смак

Джерело: Рецепт взяла на http://forum.say7.info

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Майя Шутенко (8 лютого 2014 15:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Сирник смачний,такий пухкий та апетитний,суперр)))) tongue
 



#2 написав: ОЛЕСЯ (8 лютого 2014 22:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
А ось такий у новій варіації .

Дещо змінила у рецепті
У основі 50 г муки замінила какао ( по рецепту було 200 г муки ).
А до білкової маси для рожевого кольору додала 1 пачку польського киселю .


--------------------
 



#3 написав: Тереза (8 лютого 2014 22:41)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Сирник-дуже добрий!!! t0292
 



#4 написав: KASYA (8 лютого 2014 23:45)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Майя Шутенко
такий пухкий та апетитний


tongue


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#5 написав: Darka (10 лютого 2014 08:03)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Сирник гарний love .Олеся а як себе поводить олія в сирі? Ніколи раніше не зустрічала такого рецепту.Шкода що сир весь використувала,рецептик поселився в моїм записнику,чекає. m05108


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#6 написав: ОЛЕСЯ (10 лютого 2014 10:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Цитата: Darka
а як себе поводить олія в сирі?

Darka, олія не відчувається. Сирник виходить ніжний.


--------------------
 



#7 написав: Леся (16 лютого 2014 15:54)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
Чи мени здаеться :билковий корж якийсь ридкий...
 



#8 написав: dgirina (17 лютого 2014 20:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 65
Це дуже смачний сирничок-я його вже зустрічала як "Сльози Ангела"


--------------------
ІРИНА
 



#9 написав: Llira (26 грудня 2014 19:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Зареєструвалась спеціально, аби подякувати за цей рецепт. Він мене причарував. ) Це неймовірно смачно.
 



#10 написав: ОЛЕСЯ (27 грудня 2014 11:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Цитата: Llira
Зареєструвалась спеціально, аби подякувати за цей рецепт. Він мене причарував. ) Це неймовірно смачно.


Дякую за відгук. cd
Цей рецепт один із улюблених у нашій сімї


--------------------
 



#11 написав: Krasotinka (20 вересня 2015 21:59)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Скажіть,будь-ласка,який розмір форми,хочу завтра спекти цей тортик?!
 



#12 написав: ОЛЕСЯ (20 вересня 2015 23:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397

Цитата: Krasotinka
Скажіть,будь-ласка,який розмір форми,хочу завтра спекти цей тортик?!

Krasotinka, форму брала круглу діаметром 25-26 см


--------------------
 



#13 написав: Krasotinka (22 вересня 2015 23:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Вчора спекла!Дякую за рецепт,дуже ніжний,смачний сирничок!
 



#14 написав: ОЛЕСЯ (23 вересня 2015 16:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Цитата: Krasotinka
Дякую за рецепт,дуже ніжний,смачний сирничок!


Дуже приємно, що приготували.


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100