Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Сирник-баунті
 

Сирник-баунті

7 лютого, 2014  |  Коментів (16)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Сирник-баунті

Тісто:

200 г борошна
2 ст. л. какао
10 г порошку до печива
100 г цукру
80 г масла
1 яйце

Сир:

1 кг сиру
4 яйця
300 г цукру
2 ст. ложки крохмалу або 1 пакет пудингу (сметанкового чи ванільного)
1 пакетик ванільного цукру

Кокосовий крем:

400 г молока
150 г цукру
300 г кокосової стружки
200 г масла

Шоколадна поливка:

100 г чорного шоколаду
3 ст. л. сметани
1 ст. л. коньяку

Масло перетерти з мукою, додати решту інгредієнтів, вимісити м'яке тісто і рівномірно розподілити його на бритванку ( в мене розмір 27х18 см).
Сир перемолоти, додати збиті з цукром яйця, крохмаль або пудинг і ванільний цукор, гарно перемішати, викласти на тісто і поставити пекти в розігріту духовку хв. на 40.
Зварити кокосовий крем. В кипляче молоко додати цукор і кокосову стружку, зменшити газ і поварити хв. 15 - 20 до загустіння. Охолодити і збити з м'яким маслом.
Приготувати помадку: на паровій бані в мисочці розтопити шоколад з сметаною і коньяком.

На охолоджений сирник викласти кокосовий крем, зверху акуратно залити помадкою.

P.S. На тісто я ще на терку потерла шоколаду десь грам 80, а тоді виклала сирну масу. Вийшло ніжно і смачно.

Джерело: Від найкращої коліжанки.

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (7 лютого 2014 09:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 138
Має бути смачний!!! При нагоді випробую.
Цей пляцок чимось нагадує сирник Корівку)
 



#2 написав: Машуня (7 лютого 2014 15:45)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Дуже смачно виглядає!
 



#3 написав: oksana d (7 лютого 2014 20:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Дуже апетитно виглядає!
 



#4 написав: Тереза (7 лютого 2014 21:44)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Сирник-казковий!!! amam
 



#5 написав: Darka (7 лютого 2014 23:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Дуже зацікавив мене сирник.Дякую за рецепт m05004


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#6 написав: Майя Шутенко (8 лютого 2014 10:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Лесічка,чудовий рецепт,спробую при нагоді.Дуже дякую))))
 



#7 написав: KASYA (8 лютого 2014 23:46)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Пробуйте дівчата, мені сподобався дуже!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#8 написав: ОЛЕСЯ (9 лютого 2014 01:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 401
На таких смачних сирниках можна вирости як на дріжджях.


--------------------
 



#9 написав: Ірина12 (9 лютого 2014 19:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Сирник сподобався нашій сім'ї і гостям також. Рекомендую усім!
 



#10 написав: angelina (13 квітня 2014 22:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 17
Вчора спекла сирника,дуже смачний і ніжний пляцок,а з кокосовим кремом це надзвичайно смачно! Пробуйте дівчата! Дуже смачно!!! tongue
 



#11 написав: Galina_Nedomirko_ (9 січня 2015 20:01)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
І я рекомендую спекти цей сирник.Ніжний і смачний,дякую!!!
 



#12 написав: ксюня (19 квітня 2015 18:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Дуже смачний сирник love .Дякую за рецепт.
 



#13 написав: KASYA (9 вересня 2015 14:56)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Ірина12,
angelina,
Galina_Nedomirko_,
ксюня,

дякую! Дуже рада що сподобався wink


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#14 написав: Meri (21 вересня 2015 10:09)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
При якій температурі випікаєте сирник?
 



#15 написав: AlenaT (30 червня 2017 14:32)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
KASYA, дуже гарно дякую за класний рецепт!)))
Робила вже кілька разів, дитині дуже сподобалося, тепер сам просить)))
Єдина поправка: не треба тут 300!!!!! гр кокосової стружки, доста і 100 гр.
Я, коли насипала в миску 300 гр кокосу- була в шоці!!!
Це така велика кількість, що молоко би одразу висохло!!!
Взяла 100 гр- саме те, молоко впитується майже одразу, після проварювання стае м"яка маса, після вбивання масла стає класний крем!

Але це єдине зауваження!
Дуже-дуже велике дякую!!!

Да, а за розміром він дуууууже великий!
В мене кругла форма діаметром 28 см, пекла при 185 градусах.


--------------------
Чернівці... найкраще місце на Землі...)))
 



#16 написав: natalia132009 (27 липня 2017 00:20)


Група: Гості
Коментарів: 0
Смакота. Всім рекомендую
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 73
Гостей: 61
Користувачі: Канарейка
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100