Кокосовий шар: 200 г кокосової стружки 300 г згущеного молока 2 яйця
Тісто: 3 яйця 70 г какао 200 г масла 80 г борошна 180 г цукру 200 г шоколаду чорного
Готуємо кокосовий шар:для цього перемішуємо в мисці кокосову стружку, 2 яйця і згущене молоко. Форму застеляємо пергаментом і викладаємо кокосовий шар, розрівнюємо і відставляємо убік. Я брала форму 20х10 см. Готуємо тісто: у мисці змішаємо вершкове масло і шоколад. Розтопимо його на водяній бані (виходить досить рідка шоколадна суміш). Відставити ,щоб трошки вистигла. В іншій мисці потрібно збити яйця і цукор - до світлої пишної маси.Додаємо розтоплений і охолоджений шоколад. Перемішуємо добре. В окремій мисці змішаємо борошно і какао. Додаємо яєчно-шоколадну суміш. Знов все перемішуємо.Викладаємо тісто на кокосовий шар і розрівнюємо. Випікаємо в розігрітій до 180 º C духовці 30-35 хвилин. Охолоджуємо у формі. Потім виймаємо і ставимо у холодильник на 2-3 години. Так його легше буде розрізати. Смачного!
|