Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Весела бджілка
 

Весела бджілка

19 листопада, 2013  |  Коментів (12)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Весела бджілка

Тісто на 1 корж:
7 яєць
180 г цукру
180 г борошна
4 ст. л. меду натурального
2 ст. л. олії
50 г шоколаду (або перемелених горішків)
50 г кокосової стружки (або маку)
1 пакетик розпушувача (10 г)

Сирний корж:
700 г сиру
4 яйця
4 ст. л. згущеного молока
150 цукру-пудри
1 пакет пудингу сметанкового
1 пакет кисілю лимонного
50 г кокосової стружки

Крем:
0,5 л молока
2 яйця
2 ст. л. борошна
1 скл. цукру
0,5 лимона (сік)
400 г масла

Поливка:
100 г чорного шоколаду
3 ст. л. сметани

Яйця з цукром гарно збити міксером. Додати мед, олію, муку і порошок до печива. Гарно розмішати. Розділити тісто на 2 частини.
До 1 додати кокосову стружку або сухий мак.
До 2 додати потертий на терці шоколад або перемелені горішки.
Тісто повинно бути як густа сметана. Потрібно обережно додавати муку, спочатку 150 г, а тоді дивитись, може більше не потрібно, щоб корж не вийшов "забитим".
Бритванку застелити пекарським папером, чуть змастити олією і присипати мукою, викласти ложкою спочатку 1 тісто, поверх 2. Пекти в розігрітій духовці хв. 20-25 (до сухої палички).

Я пекла у бритванці розміром 37Х27, отож таких коржів відповідно робила 2.

Сир перемолоти м'ясорубкою (перетерти через сито, збити блендером, як кому зручно), додати збиті з цукром-пудрою яйця, згущене молоко, кисіль, пудинг і кокосову стружку. Все гарно розмішати і викласти у застелену пекарським папером бритванку. Пекти в розігрітій духовці приблизно 40 хв. або до готовності, як звичайний сирник.

На крем гарно розмішати яйця з цукром, мукою, додати молоко, збити, щоб не було грудочок і зварити. Остудити. Масло збити, потроху додати зварену масу і сік лимона.

Шоколад розтопити на водяній бані, додати сметану, гарно розмішати.

Готовим кремом перекласти коржі. Зверху залити шоколадною поливкою.

P.S. Я в один корж "бухнула" відразу всю муку, то навіть на фото видно, що він більш забитий (нижній). Так що муку потрібно додавти потрошку. І мед краще давати темний (гречаний), тоді і готовий корж гарніший (темніший) і на смак ароматніше.

Джерело: від родички.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Darka (20 листопада 2013 06:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Кася,бжілка чудова love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Ярка (20 листопада 2013 08:59)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
ням-ням,спробую обовязково
 



#3 написав: Іванка (20 листопада 2013 10:08)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 138
Дуже люблю сирники,а цей сирник такий апетитний. Мене заінтригував no
 



#4 написав: natali (20 листопада 2013 12:01)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
На коржі Ви брали подвійну порцію?


--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
 



#5 написав: Тереза (20 листопада 2013 17:16)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Пляцок-смакотіща!!!Дякую!
 



#6 написав: Майя Шутенко (20 листопада 2013 17:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Пляцок-смакота,дуже апетитний!Дякую за прекрасний рецепт)
 



#7 написав: oksana d (20 листопада 2013 20:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Смакота! m05004
 



#8 написав: KASYA (21 листопада 2013 14:39)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Дівчатка, дякую love

Цитата: natali
На коржі Ви брали подвійну порцію?


Так, але тісто на кожен корж готувала окремо.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#9 написав: ssaazzoonn (24 листопада 2013 19:11)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Cупер!!!!!!!!!!!!!!!! winked
 



#10 написав: ОЛЕСЯ (10 грудня 2013 01:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 437
Забрала в закладки . Дуже зацікави рецепт


--------------------
 



#11 написав: Lorik (3 січня 2014 21:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
Рецепт зацікавив, на свята спробую.
 



#12 написав: Natalyadiva (23 березня 2014 20:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 154
Який цікавий пляцок, щось я його пропустила. Може би й спекла на Паску.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Жіночі роздуми...
  Пише Darka (Сьогодні, 02:32)
Твори добро-2
  Пише Darka (Учора, 23:58)
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 9
Користувачі: ArtOfBeautyWal, MichxealRoany
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100