Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Весела бджілка
 

Весела бджілка

19 листопада, 2013  |  Коментів (12)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Весела бджілка

Тісто на 1 корж:
7 яєць
180 г цукру
180 г борошна
4 ст. л. меду натурального
2 ст. л. олії
50 г шоколаду (або перемелених горішків)
50 г кокосової стружки (або маку)
1 пакетик розпушувача (10 г)

Сирний корж:
700 г сиру
4 яйця
4 ст. л. згущеного молока
150 цукру-пудри
1 пакет пудингу сметанкового
1 пакет кисілю лимонного
50 г кокосової стружки

Крем:
0,5 л молока
2 яйця
2 ст. л. борошна
1 скл. цукру
0,5 лимона (сік)
400 г масла

Поливка:
100 г чорного шоколаду
3 ст. л. сметани

Яйця з цукром гарно збити міксером. Додати мед, олію, муку і порошок до печива. Гарно розмішати. Розділити тісто на 2 частини.
До 1 додати кокосову стружку або сухий мак.
До 2 додати потертий на терці шоколад або перемелені горішки.
Тісто повинно бути як густа сметана. Потрібно обережно додавати муку, спочатку 150 г, а тоді дивитись, може більше не потрібно, щоб корж не вийшов "забитим".
Бритванку застелити пекарським папером, чуть змастити олією і присипати мукою, викласти ложкою спочатку 1 тісто, поверх 2. Пекти в розігрітій духовці хв. 20-25 (до сухої палички).

Я пекла у бритванці розміром 37Х27, отож таких коржів відповідно робила 2.

Сир перемолоти м'ясорубкою (перетерти через сито, збити блендером, як кому зручно), додати збиті з цукром-пудрою яйця, згущене молоко, кисіль, пудинг і кокосову стружку. Все гарно розмішати і викласти у застелену пекарським папером бритванку. Пекти в розігрітій духовці приблизно 40 хв. або до готовності, як звичайний сирник.

На крем гарно розмішати яйця з цукром, мукою, додати молоко, збити, щоб не було грудочок і зварити. Остудити. Масло збити, потроху додати зварену масу і сік лимона.

Шоколад розтопити на водяній бані, додати сметану, гарно розмішати.

Готовим кремом перекласти коржі. Зверху залити шоколадною поливкою.

P.S. Я в один корж "бухнула" відразу всю муку, то навіть на фото видно, що він більш забитий (нижній). Так що муку потрібно додавти потрошку. І мед краще давати темний (гречаний), тоді і готовий корж гарніший (темніший) і на смак ароматніше.

Джерело: від родички.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (20 листопада 2013 06:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Кася,бжілка чудова love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Ярка (20 листопада 2013 08:59)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
ням-ням,спробую обовязково
 



#3 написав: Іванка (20 листопада 2013 10:08)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Дуже люблю сирники,а цей сирник такий апетитний. Мене заінтригував no
 



#4 написав: natali (20 листопада 2013 12:01)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
На коржі Ви брали подвійну порцію?


--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
 



#5 написав: Тереза (20 листопада 2013 17:16)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Пляцок-смакотіща!!!Дякую!
 



#6 написав: Майя Шутенко (20 листопада 2013 17:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Пляцок-смакота,дуже апетитний!Дякую за прекрасний рецепт)
 



#7 написав: oksana d (20 листопада 2013 20:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Смакота! m05004
 



#8 написав: KASYA (21 листопада 2013 14:39)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Дівчатка, дякую love

Цитата: natali
На коржі Ви брали подвійну порцію?


Так, але тісто на кожен корж готувала окремо.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#9 написав: ssaazzoonn (24 листопада 2013 19:11)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Cупер!!!!!!!!!!!!!!!! winked
 



#10 написав: ОЛЕСЯ (10 грудня 2013 01:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Забрала в закладки . Дуже зацікави рецепт


--------------------
 



#11 написав: Lorik (3 січня 2014 21:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
Рецепт зацікавив, на свята спробую.
 



#12 написав: Natalyadiva (23 березня 2014 20:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Який цікавий пляцок, щось я його пропустила. Може би й спекла на Паску.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100