|
2 яйця 5 білків 1 скл. меду 1 скл. цукру 1 ст. л. олії 1 пакетик польського порошку до печива 3 скл. муки
Збити міксером білки з цукром, окремо збити 2 цілих яйця. Вилити в миску збиті яйця, додати збиті білки, мед (я даю 0,5 скл. натурального і 0,5 скл. штучного), олію, муку і порошок до печива. Тісто розділити на 3 частини і викладати ложкою в бритванку (27 см х 32 см) застелену змащеним пергаментним папером. Випікати в розігрітій духовці 15- 20 хв. Готовність перевіряти дерев'янною палочкою. Крем: любий, який подобається, можна також в крем додавати горіхи, чорнослив або вишні. В мене на цей раз був з маскарпоне і лимонного соку.
Джерело: Наш домашній (зі старого кулінарного записника)
|
|