Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Головна » Пляцок "Тигровий"
 

Пляцок "Тигровий"

23 вересня, 2013  |  Коментів (15)  |  Рубрика: Головна, Випічка, Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Тигровий"

Бісквітний корж:
3 яйця
0,5 скл. цукру
0,5 скл. муки
1 ч. л. порошку до печива
2 ст. л. кип'ятку
2 ст. л. олії рафінованої

Медові коржі
300 г борошна
150 г маргарину
2 ст. л. штучного меду
1 ч. л. соди гашеної оцтом
2 ст. л. сметани
100 г цукру
1 яйце

Крем заварний
0,5 л молока
2 ст. л. муки
2 ст. л. крохмалю
300 г масла
2-3 ст. л. цукрової пудри (регулювати за смаком)

Прослойка яблучна
1 кг яблук
1 скл. цукру
1 лимонна галяретка
1 вишнева галяретка

Бісквітний корж
Яйця збивати з цукром 10-12хв.,обережно домішати просіяну муку і порошок до печива,додати кип"яток,олію,все вимішати,вилити в форму.Випікати 20-25 хв.при t 180.

Медові коржі
Яйце збити з цукром,маргарин посікти з борошном,додати мед (в мене натуральний) і всі решту інгредієнти,добре вимішати.Тісто розділити на 2 частини і спекти 2 коржі.Тісто має бути рідкувате,розмастити ложкою по формі.

Крем заварний
250 мл молока закип"ятити,ще 250 мл молока розмішати з борошном і крохмалем і вилити в кип"яче молоко,варити на маленькому вогні,постійно помішуючи,поки не загусне.Остудити.
300г масла збити з цукровою пудрою і збиваючи по ложці додавати заварну масу.Готовий крем розділити на 4 частини.

Яблучна прослойка
Яблука потерти на крупній терці,додати цукор і потушити кілька хвилин,щоб не розварилися повністю.
Кожну галяретку розчинити в 0.5скл гарячоі води.Яблука розділити на 2 частини і до кожної додати по галяретці,розмішати.Форму,в якій пікся корж,застелити харчовою плівкою,виложити туди яблучну масу і застудити в холодильнику.
В мене була тільки червона галяретка,від себе ще додала в яблука 1 пачку(25г)желатину.

Перекладати так:
медовий корж,крем,яблучна прослойка,крем,бісквіт,крем,яблучна прослойка,крем,медовий корж.

Джерело: Рецепт від співробітниці.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Ярка (23 вересня 2013 17:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Дуже цікавий рецепт..Обов'язково спробую....Тільки щось не бачу на яку форму рецепт і приблизно якою вагою виходить пляцок?
 



#2 написав: Grushka (23 вересня 2013 18:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
дуже класний пляцок! і виглядом і на смак, я думаю, теж)) обовязково спечу при нагоді) дякую!
 



#3 написав: natka04 (23 вересня 2013 20:01)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 10
Ярка, я пекла в прямокутній формі 20*30, а от ваги не знаю... Печіть на здоров"я, пляцок дійсно смачний!
 



#4 написав: Valentyna (23 вересня 2013 23:22)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
winked 3fb
 



#5 написав: dgirina (23 вересня 2013 23:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 68
він в розрізі дуже гарний-а на смак напевно неперевершений. love b5a


--------------------
ІРИНА
 



#6 написав: Ксенічка (24 вересня 2013 17:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Красивенько в розрізі!! love
 



#7 написав: Тереза (24 вересня 2013 17:25)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Дякую за чудовий рецепт!фото супер!
 



#8 написав: ОЛЕСЯ (28 вересня 2013 21:10)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 449
Дуже гарне поєднання смаків. winked


--------------------
 



#9 написав: angelina (2 жовтня 2013 20:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 17
Дуже смачний пляцок! це мій

Дуже дякую за рецепт!!! в мене тут галяретка вишнева і з ківі)
 



#10 написав: нетік (15 жовтня 2013 08:05)


Група: Модератор
Коментарів: 75
natka04,
дуже гарно дивиться, а скажи будь-ласка, чи гарно він тримається купи при нарізанні??? чи не "їздить" крем по прослойці з яблуками???


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#11 написав: нетік (25 жовтня 2013 23:00)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Ось таки спекла, мої всі переживання відпали при першому розрізуванні пляцка, так як різався прекрасно і тримався купи, нічого нікуди не їздило...супер. Дуже дякую за рецепт.


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#12 написав: natka04 (29 жовтня 2013 08:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 10
нетік,вибач,пропустила твоє запитаннячко,але бачу,що все гаразд! Єдине,що я порадила би-тримати пляцок в холодильнику,тоді він буде набагато легше різатися і точно нічого не поїде. Дівчата, я рада, що вам сподобася рецептик!
 



#13 написав: МАРІАНКА (11 листопада 2013 12:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Пляцок просто клас. Пекла два рази, але другий раз на одну прослойку давала півтора пачки галаретки, виходить дуже класно. Дякую за рецептик.)))
 



#14 написав: Galina_Nedomirko_ (20 січня 2015 21:26)


Група: Модератор
Коментарів: 181
Наталочко,дякую за смакоту,із задоволенням смакуємо...
 



#15 написав: natka04 (20 січня 2015 23:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 10
Смакуйте наздоров"ячко!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Сирник на горіховому тісті
  Пише Іванка (Сьогодні, 11:13)
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka (Сьогодні, 00:03)
Робота обвалювальником м'яса в Литві
  Пише 2eu.work ()
Робота кухарем // піццайоло в Литві
  Пише 2eu.work ()
24bestex.com - Обмін електронних валют Perfect Money, AdvCash, OKpay,
  Пише rsem ()
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ідеї для школи
  Пише Окса99 ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 75
Гостей: 48
Користувачі: blExcaws, Arthurfar, ЯЛАТАН78, jenniecm18, tzxuxraknr, failudopy, ywVoffgoxy, Світлана, Jasonnuh, izfywdtxkoq, Charleszox
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100