Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Головна » Пляцок "Тигровий"
 

Пляцок "Тигровий"

23 вересня, 2013  |  Коментів (15)  |  Рубрика: Головна, Випічка, Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Тигровий"

Бісквітний корж:
3 яйця
0,5 скл. цукру
0,5 скл. муки
1 ч. л. порошку до печива
2 ст. л. кип'ятку
2 ст. л. олії рафінованої

Медові коржі
300 г борошна
150 г маргарину
2 ст. л. штучного меду
1 ч. л. соди гашеної оцтом
2 ст. л. сметани
100 г цукру
1 яйце

Крем заварний
0,5 л молока
2 ст. л. муки
2 ст. л. крохмалю
300 г масла
2-3 ст. л. цукрової пудри (регулювати за смаком)

Прослойка яблучна
1 кг яблук
1 скл. цукру
1 лимонна галяретка
1 вишнева галяретка

Бісквітний корж
Яйця збивати з цукром 10-12хв.,обережно домішати просіяну муку і порошок до печива,додати кип"яток,олію,все вимішати,вилити в форму.Випікати 20-25 хв.при t 180.

Медові коржі
Яйце збити з цукром,маргарин посікти з борошном,додати мед (в мене натуральний) і всі решту інгредієнти,добре вимішати.Тісто розділити на 2 частини і спекти 2 коржі.Тісто має бути рідкувате,розмастити ложкою по формі.

Крем заварний
250 мл молока закип"ятити,ще 250 мл молока розмішати з борошном і крохмалем і вилити в кип"яче молоко,варити на маленькому вогні,постійно помішуючи,поки не загусне.Остудити.
300г масла збити з цукровою пудрою і збиваючи по ложці додавати заварну масу.Готовий крем розділити на 4 частини.

Яблучна прослойка
Яблука потерти на крупній терці,додати цукор і потушити кілька хвилин,щоб не розварилися повністю.
Кожну галяретку розчинити в 0.5скл гарячоі води.Яблука розділити на 2 частини і до кожної додати по галяретці,розмішати.Форму,в якій пікся корж,застелити харчовою плівкою,виложити туди яблучну масу і застудити в холодильнику.
В мене була тільки червона галяретка,від себе ще додала в яблука 1 пачку(25г)желатину.

Перекладати так:
медовий корж,крем,яблучна прослойка,крем,бісквіт,крем,яблучна прослойка,крем,медовий корж.

Джерело: Рецепт від співробітниці.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Ярка (23 вересня 2013 17:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Дуже цікавий рецепт..Обов'язково спробую....Тільки щось не бачу на яку форму рецепт і приблизно якою вагою виходить пляцок?
 



#2 написав: Grushka (23 вересня 2013 18:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
дуже класний пляцок! і виглядом і на смак, я думаю, теж)) обовязково спечу при нагоді) дякую!
 



#3 написав: natka04 (23 вересня 2013 20:01)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 10
Ярка, я пекла в прямокутній формі 20*30, а от ваги не знаю... Печіть на здоров"я, пляцок дійсно смачний!
 



#4 написав: Valentyna (23 вересня 2013 23:22)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
winked 3fb
 



#5 написав: dgirina (23 вересня 2013 23:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 68
він в розрізі дуже гарний-а на смак напевно неперевершений. love b5a


--------------------
ІРИНА
 



#6 написав: Ксенічка (24 вересня 2013 17:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Красивенько в розрізі!! love
 



#7 написав: Тереза (24 вересня 2013 17:25)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Дякую за чудовий рецепт!фото супер!
 



#8 написав: ОЛЕСЯ (28 вересня 2013 21:10)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 439
Дуже гарне поєднання смаків. winked


--------------------
 



#9 написав: angelina (2 жовтня 2013 20:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 17
Дуже смачний пляцок! це мій

Дуже дякую за рецепт!!! в мене тут галяретка вишнева і з ківі)
 



#10 написав: нетік (15 жовтня 2013 08:05)


Група: Модератор
Коментарів: 75
natka04,
дуже гарно дивиться, а скажи будь-ласка, чи гарно він тримається купи при нарізанні??? чи не "їздить" крем по прослойці з яблуками???


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#11 написав: нетік (25 жовтня 2013 23:00)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Ось таки спекла, мої всі переживання відпали при першому розрізуванні пляцка, так як різався прекрасно і тримався купи, нічого нікуди не їздило...супер. Дуже дякую за рецепт.


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#12 написав: natka04 (29 жовтня 2013 08:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 10
нетік,вибач,пропустила твоє запитаннячко,але бачу,що все гаразд! Єдине,що я порадила би-тримати пляцок в холодильнику,тоді він буде набагато легше різатися і точно нічого не поїде. Дівчата, я рада, що вам сподобася рецептик!
 



#13 написав: МАРІАНКА (11 листопада 2013 12:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Пляцок просто клас. Пекла два рази, але другий раз на одну прослойку давала півтора пачки галаретки, виходить дуже класно. Дякую за рецептик.)))
 



#14 написав: Galina_Nedomirko_ (20 січня 2015 21:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 179
Наталочко,дякую за смакоту,із задоволенням смакуємо...
 



#15 написав: natka04 (20 січня 2015 23:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 10
Смакуйте наздоров"ячко!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok (Сьогодні, 19:26)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d (Учора, 14:07)
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 73
Гостей: 57
Користувачі: Mariasch, Dargothdola, JamesjAish
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100