Інгредієнти:
Тісто 1:[/i] 7 жовтків 1 яйце 4 ст. л. цукру 4 ст. л. борошна 2 ст. л. оцту 1 ч. л. порошку до печива (з верхом)
Тісто 2:[i] 7 білків 1 скл. цукру 4 ст. л. борошна 3 ст. л. крохмалю 1 ч. л. порошку до печива (з верхом) 2 ст. л. оцту.
Тісто 3: 3 яйця 1 ст. л. цукру 1 ст.л. борошна 1 ч л. порошку для печива 1 пачка червоного кисілю.
Крем:[i][/i] 1 велика банка ананасів 4 ст. л. цукру (з верхом) 1 пачка пудингу ванільного 400 г масла
Тісто 1: Жовтки і яйце збити з цукром, додати все решту і легенько вимішувати. Спекти корж. Тісто 2: Білки збити з цукром на піну, додавати все по черзі і легенько вимішувати. Спекти корж. Тісто 3: Яйця збити з цукром, додавати все решту по черзі легенько вимішуючи. Спекти корж. Крем: З банки ананасів, сік вилити в 0.5 л. банку і долити води до повної. Розділити на два стакани, до 1-го стакану додати 4 ст.лож. цукру і закип"ятити до другого стакану соку додати пачку пудингу ванільного, розмішати, і вилити в кип"ячений сік. Заварити. Масло збити, додавати по ложці заварену охолоджену масу і збивати. Перекладати коржі кремом вкладаючи шматочки ананасу. Форма 20*30 см.
Смачний і освіжаючий тортик.
Джерело: Рецепт брала тут http://smachna-hata.org.ua/torti-plyacki/65-tort-ananasoviy.html
|