Форма 24-36 см
Коржі:
Амоній розвести у сметані.
Білки збити з цукром, додати по одному жовтки, сметану з амонієм, борошно.
Розділити тісто на три частини. До двох додати мак.
Форму застеляти пергаментом, спекти три коржі. Два з маком, один білий.
Полунична прослойка:
Желатин розвести у невеликій кількості води, розігріти на водяній бані. Полуницю збити в блендері на пюре, додати цукор до смаку, розігрітий желатин.
Форму, в якій пеклися коржі, застелити харчовою плівкою, вилити половину полуниці. Поставити, щоб застигло. Другу половину зробити таким ж чином.
Крем Шарлот:
Злегка збити яйце із молоком в каструлі до повного перемішування (не в піну).
Всипати цукор і поставити на вогонь, довести до кипіння і варити ще 5 хв.
Сироп охолодити, накривши плівкою.
Масло кімнатної температури добре збити. Збивати, додаючи по одній столовій ложці сиропу, ванільний цукор. Вкінці додати коньяк.
Перекладати так: маковий корж-крем-полунична прослойка-крем-білий корж-крем-полунична прослойка-крем-маковий корж.
Джерело: Ідея від Lubany, з моїми змінами.