Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Торт "Червоний оксамит" ("Red Velvet")
 

Торт "Червоний оксамит" ("Red Velvet")

4 вересня, 2013  |  Коментів (18)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт "Червоний оксамит" ("Red Velvet")

Тісто:
340 г борошна
300 г цукру
1 ст. л. какао
1/4 ч. л. солі
1 ч. л. соди
2 ч. л. розпушувача
3 яйця
300 г олії рафінованої
280 г кефіру
1 ч. л. ванільного цукру
1 ч. л. червоного гелевого барвника (в мене "Амеріколор")

Крем:
1,5 пачки сиру "Філадельфія класік" (по 260 гр.)
250 г масла
150 г цукрової пудри
2 ч. л. ванільного цукру

Тісто:
Яйця збити з цукром до білого, додати ванільний цукор, добавити барвник. В кефір добавити соду і почекати декілька хвилин, потім додати олію і добре перемішати. Решту сухих складників просіяти і змішати разом. Поступово, на малій швидкості, в три прийоми добавити в яйця суху суміш і в два прийоми кефір. Виливаємо тісто у форму, вистелену пергаментним папером і випікаємо при температурі 170 градусів.
Я пекла у формі діаметром 18 см. і цю порцію ділила на 2 форми, потім ці коржі розрізала на два, вийшло 4 коржі. В оригіналі торт мав бути з двох коржів. Випечений корж виходить з гіркою, яку потрібно зрізати, щоб все було гарно і рівненько, але він настільки смачний, що це не проблема ))) - з'їсте одразу.

Крем:
Масло і сир мають бути кімнатної температури.
Масло збиваємо з цукровою пудрою і ванільним цукром до білого кремового стану, добавити сир і вимішати (не збивати!!!)

Я брала сир "Маскарпоне", крем смачний, але мені заважкий, на наступний раз я масло буду заміняти вершками - думаю смак торта від цього тільки виграє. Торт дуже смачний, ріжеться прекрасно, коржі вологі і не потребують просочування.

Торт "Червоний оксамит" ("Red Velvet")

Джерело: http://julycupcakes.blogspot.de/2012/03/red-velvet-cake-with-cream-cheese.html

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: tay (4 вересня 2013 13:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 16
Смачний рецепт,давно вже хочу випробувати та не маю гелевого барвника. Чи можна його замінити нашим?


--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
 



#2 написав: ОЛЕСЯ (4 вересня 2013 13:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 439
Яскравий шматочок вийшов.

Галю, а смак краски не дуже відчувається?


--------------------
 



#3 написав: Lusuchka (4 вересня 2013 15:59)


Група: Кондитер
Коментарів: 9
Також давнеько хочу спробувати цей торт, а от додавання фарби трохи бентежить - вона на смак не впливає?
 



#4 написав: Ксенічка (4 вересня 2013 16:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Дуже красивий шматочок торта такого популярного !! Дякую за цікавий рецепт, та ще і українською!
 



#5 написав: galalviv (4 вересня 2013 19:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
Барвник на смак не впливає, я його там не відчула, соду відчуваю трохи (але я її всюди відчуваю - чи то в блінчиках, чи в тортах), тому не дуже її люблю. Думаю, може спробувати її трохи менше дати - там же ще 2 ч.л. розпушувача йде....
На рахунок того, чи можна гелевий замінити нашим? - буду пробувати, однозначно, бо з імпортними робити, то трохи закруто ))). Думаю, якщо наш розбавити в невеликій кількості води і лишити на ніч (він тоді такий густенький робиться, рідина випаровується трохи), то буде теж нормально.
Печіть, дівчата, пробуйте. Я вже собі уявляю його третім поверхом у весільному торті, як молодята розрізають його, а там така краса ))), і таке фото класне !!!!!)))
 



#6 написав: Darka (5 вересня 2013 22:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Галя,рецепт такий як має бути winked ,ще печуть з цього тіста кексики tongue .Ти мене спокусила,хоча раніше я довго дивилась на цей тортик bully .Якось не наважувалась,тепер дякуючи тобі попробую m05108


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#7 написав: galalviv (6 вересня 2013 09:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
Цитата: Darka
ще печуть з цього тіста кексики

Мені така думка теж прийшла в голову, коли я обрізки їла))) - дуже смачно і без крему ! Для тих, хто пече кексики для фуршетів - це суперваріант справді !
 



#8 написав: Ірка-Шкірка (7 вересня 2013 18:17)


Група: Модератор
Коментарів: 194
розріз дуже красивий!!! хочеться спробувати!!!
 



#9 написав: KASYA (9 вересня 2013 22:13)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Ірка-Шкірка
розріз дуже красивий!!! хочеться спробувати!!!


tongue


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#10 написав: daisy (13 вересня 2013 22:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 37
Ну і тортик!!! На таку красу хіба дивитись... А от чи можна було б замінити якимось натуральним барвником? Мабуть, колір буде явно не таким красивим... Але спекти дуже хочеться. Щиро дякую за рецепт! a0a
 



#11 написав: galalviv (16 вересня 2013 11:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
daisy,натуральним - то хіба якимось соком(буряковим), але , щоб добитись потрібного кольору - то скільки його вбухати туди треба crying !!! - думаю, що це погана ідея і торт не вийде такий, як треба. Ми стільки їмо всякої гидоти в наш час, що та чайна ложка барвника , мабуть, не принесе великої шкоди нашому організму - не кілограмами ж споживають той торт на раз. "Красота потребує жертв" ))) - якщо хтось вважає це жертвою)))
 



#12 написав: daisy (13 жовтня 2013 22:36)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 37
galalviv,
Ще раз переглянула ваш рецепт. Все таки спечу і відзвітуюсь... І зі штучним барвником. Хочеться красоти.. Ще раз дякую за рецепт!
 



#13 написав: Ксенічка (16 жовтня 2013 16:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Цитата: galalviv
Я вже собі уявляю його третім поверхом у весільному торті, як молодята розрізають його, а там така краса ))), і таке фото класне !!!!!)))

Галинко торт красивий дуже !! love Дуже гарна ідейка!! Молодята будуть приємно вражені !!
love
 



#14 написав: nataha (8 грудня 2013 10:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
а ДЕ МОЖНА КУПИТИ ТОЙ БАРВНИК ? Я ЩЕ ПРО ТАКЕ НЕ ЧУЛА...А ТОРТИК КЛАСНИЙ....
 



#15 написав: Олеся10 (14 січня 2014 12:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Вражаючий вигляд!!! Думаю, смак теж чудовий. 18e0
 



#16 написав: Зимова симфонія (14 січня 2014 22:35)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Мені подобається насичений колір торта.
 



#17 написав: galalviv (30 травня 2014 19:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
nataha,
на базарах зараз дуже багато магазинчиків з тими барвниками і всілякими тортовими штуками, принаймі у Львові - шукайте, питайте... і пробуйте ! )))
 



#18 написав: Nataly Cake (18 травня 2015 13:54)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
galalviv,
Доброго дня, пекла Красний Бархат по вашому рецепту, ДУЖЕ СМАЧНИЙ.
Дякую за рецепт.
Тільки я внесла деякі свої зміни в рецепт:
- олії дала не 300гр., а 250гр.;
- замість гелевого барвника дала сухий(чистий, без цукру), неповну чайну ложку,
- соду гасила 1 ч л. оцту, а потім вливала у кефір(так не чути содою в торті),
- ще добавила трішки кави.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok (Сьогодні, 19:26)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d (Учора, 14:07)
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 74
Гостей: 49
Користувачі: Kvitochka, olea69
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100