Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Торт "Червоний оксамит" ("Red Velvet")
 

Торт "Червоний оксамит" ("Red Velvet")

4 вересня, 2013  |  Коментів (18)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт "Червоний оксамит" ("Red Velvet")

Тісто:
340 г борошна
300 г цукру
1 ст. л. какао
1/4 ч. л. солі
1 ч. л. соди
2 ч. л. розпушувача
3 яйця
300 г олії рафінованої
280 г кефіру
1 ч. л. ванільного цукру
1 ч. л. червоного гелевого барвника (в мене "Амеріколор")

Крем:
1,5 пачки сиру "Філадельфія класік" (по 260 гр.)
250 г масла
150 г цукрової пудри
2 ч. л. ванільного цукру

Тісто:
Яйця збити з цукром до білого, додати ванільний цукор, добавити барвник. В кефір добавити соду і почекати декілька хвилин, потім додати олію і добре перемішати. Решту сухих складників просіяти і змішати разом. Поступово, на малій швидкості, в три прийоми добавити в яйця суху суміш і в два прийоми кефір. Виливаємо тісто у форму, вистелену пергаментним папером і випікаємо при температурі 170 градусів.
Я пекла у формі діаметром 18 см. і цю порцію ділила на 2 форми, потім ці коржі розрізала на два, вийшло 4 коржі. В оригіналі торт мав бути з двох коржів. Випечений корж виходить з гіркою, яку потрібно зрізати, щоб все було гарно і рівненько, але він настільки смачний, що це не проблема ))) - з'їсте одразу.

Крем:
Масло і сир мають бути кімнатної температури.
Масло збиваємо з цукровою пудрою і ванільним цукром до білого кремового стану, добавити сир і вимішати (не збивати!!!)

Я брала сир "Маскарпоне", крем смачний, але мені заважкий, на наступний раз я масло буду заміняти вершками - думаю смак торта від цього тільки виграє. Торт дуже смачний, ріжеться прекрасно, коржі вологі і не потребують просочування.

Торт "Червоний оксамит" ("Red Velvet")

Джерело: http://julycupcakes.blogspot.de/2012/03/red-velvet-cake-with-cream-cheese.html

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: tay (4 вересня 2013 13:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 16
Смачний рецепт,давно вже хочу випробувати та не маю гелевого барвника. Чи можна його замінити нашим?


--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
 



#2 написав: ОЛЕСЯ (4 вересня 2013 13:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Яскравий шматочок вийшов.

Галю, а смак краски не дуже відчувається?


--------------------
 



#3 написав: Lusuchka (4 вересня 2013 15:59)


Група: Кондитер
Коментарів: 9
Також давнеько хочу спробувати цей торт, а от додавання фарби трохи бентежить - вона на смак не впливає?
 



#4 написав: Ксенічка (4 вересня 2013 16:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Дуже красивий шматочок торта такого популярного !! Дякую за цікавий рецепт, та ще і українською!
 



#5 написав: galalviv (4 вересня 2013 19:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
Барвник на смак не впливає, я його там не відчула, соду відчуваю трохи (але я її всюди відчуваю - чи то в блінчиках, чи в тортах), тому не дуже її люблю. Думаю, може спробувати її трохи менше дати - там же ще 2 ч.л. розпушувача йде....
На рахунок того, чи можна гелевий замінити нашим? - буду пробувати, однозначно, бо з імпортними робити, то трохи закруто ))). Думаю, якщо наш розбавити в невеликій кількості води і лишити на ніч (він тоді такий густенький робиться, рідина випаровується трохи), то буде теж нормально.
Печіть, дівчата, пробуйте. Я вже собі уявляю його третім поверхом у весільному торті, як молодята розрізають його, а там така краса ))), і таке фото класне !!!!!)))
 



#6 написав: Darka (5 вересня 2013 22:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Галя,рецепт такий як має бути winked ,ще печуть з цього тіста кексики tongue .Ти мене спокусила,хоча раніше я довго дивилась на цей тортик bully .Якось не наважувалась,тепер дякуючи тобі попробую m05108


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#7 написав: galalviv (6 вересня 2013 09:26)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
Цитата: Darka
ще печуть з цього тіста кексики

Мені така думка теж прийшла в голову, коли я обрізки їла))) - дуже смачно і без крему ! Для тих, хто пече кексики для фуршетів - це суперваріант справді !
 



#8 написав: Ірка-Шкірка (7 вересня 2013 18:17)


Група: Модератор
Коментарів: 194
розріз дуже красивий!!! хочеться спробувати!!!
 



#9 написав: KASYA (9 вересня 2013 22:13)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Ірка-Шкірка
розріз дуже красивий!!! хочеться спробувати!!!


tongue


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#10 написав: daisy (13 вересня 2013 22:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 37
Ну і тортик!!! На таку красу хіба дивитись... А от чи можна було б замінити якимось натуральним барвником? Мабуть, колір буде явно не таким красивим... Але спекти дуже хочеться. Щиро дякую за рецепт! a0a
 



#11 написав: galalviv (16 вересня 2013 11:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
daisy,натуральним - то хіба якимось соком(буряковим), але , щоб добитись потрібного кольору - то скільки його вбухати туди треба crying !!! - думаю, що це погана ідея і торт не вийде такий, як треба. Ми стільки їмо всякої гидоти в наш час, що та чайна ложка барвника , мабуть, не принесе великої шкоди нашому організму - не кілограмами ж споживають той торт на раз. "Красота потребує жертв" ))) - якщо хтось вважає це жертвою)))
 



#12 написав: daisy (13 жовтня 2013 22:36)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 37
galalviv,
Ще раз переглянула ваш рецепт. Все таки спечу і відзвітуюсь... І зі штучним барвником. Хочеться красоти.. Ще раз дякую за рецепт!
 



#13 написав: Ксенічка (16 жовтня 2013 16:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Цитата: galalviv
Я вже собі уявляю його третім поверхом у весільному торті, як молодята розрізають його, а там така краса ))), і таке фото класне !!!!!)))

Галинко торт красивий дуже !! love Дуже гарна ідейка!! Молодята будуть приємно вражені !!
love
 



#14 написав: nataha (8 грудня 2013 10:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
а ДЕ МОЖНА КУПИТИ ТОЙ БАРВНИК ? Я ЩЕ ПРО ТАКЕ НЕ ЧУЛА...А ТОРТИК КЛАСНИЙ....
 



#15 написав: Олеся10 (14 січня 2014 12:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Вражаючий вигляд!!! Думаю, смак теж чудовий. 18e0
 



#16 написав: Зимова симфонія (14 січня 2014 22:35)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Мені подобається насичений колір торта.
 



#17 написав: galalviv (30 травня 2014 19:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
nataha,
на базарах зараз дуже багато магазинчиків з тими барвниками і всілякими тортовими штуками, принаймі у Львові - шукайте, питайте... і пробуйте ! )))
 



#18 написав: Nataly Cake (18 травня 2015 13:54)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
galalviv,
Доброго дня, пекла Красний Бархат по вашому рецепту, ДУЖЕ СМАЧНИЙ.
Дякую за рецепт.
Тільки я внесла деякі свої зміни в рецепт:
- олії дала не 300гр., а 250гр.;
- замість гелевого барвника дала сухий(чистий, без цукру), неповну чайну ложку,
- соду гасила 1 ч л. оцту, а потім вливала у кефір(так не чути содою в торті),
- ще добавила трішки кави.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100