|
Для коржів:
2 чашки цукру 1 1/2 чашки олії 4 великих яйця 2 чашки борошна 2 ч. л. розпушувача 2 ч. л. соди 1 ч. л. солі 1 ч. л. кориці 3/4 ч. л. тертого мускатного горіха (nutmeg) 3 чашки натертої на дрібній тертці моркви 1 чашки горіха пекан, подрібнити
Для крему:
4 чашки цукрової пудри 450 г вершкового сиру (філадельфія, крим-чіз), розм'якшити 110 г вершкового масла, розм'якшити 4 ч. л. ванільного екстракту
Об'єм 1 чашки - 240 мл., 1 ч. л. - 5 мл, 1 ст. л. - 15 мл. Сухі інгредієнти вимірюємо без гірки, вільно насипаючи їх у мірну ємність ложкою і не утрамбовуючи.
Спекти коржі: Духовку розігріти до 160С. Змастити олією або побризкати спреєм три форми діаметром 23 см. Міксером збити цукор і олію; продовжуючи збивати, додати по одному яйця. Просіяти в цю суміш сухі інгредієнти, перемішати, додати моркву і горіхи. Тісто вилити в приготовані форми, випікати близько 45 хвилин, готовність перевіряємо зубочисткою (на ній не повинно бути тіста). Коржі повністю остудити на решітці.
Зробити крем: Міксером збити всі інгредієнти. Промазати кремом коржі, боки і верх торта. При бажанні посипати кокосовою стружкою. Подавати торт холодним або кімнатної температури.
P.S. Тортик розрахований на 10 чоловік. Він дуууууууже смачний!!! Я ше такого смачного не їла Коржі супер пухкі, чуть мокруваті, немов живі. Крем я не робила, замінила збитою сметаною.
Джерело: http://alina-who.livejournal.com/
|
|