Шоколадні коржі на молоці :
Розм'якшене масло збити з цукром до світлого кольору і повітряної консистенції. Додайти цедру і яйця, збиваючи .
В окремий посуд просіяти борошно і какао з розпушувачем і содою. Акуратно, в кілька прийомів ввести суху суміш в яєчну. Потім додайти молоко і ретельно перемішайти.
Вилит тісто в підготовлену форму. Випікати 30-35 хвилин до сухої зубочистки при температурі 180 градусів. Готовому коржу дайте повністю охолонути, а потім розрізати на 2 коржі.
Форма діаметром 24 см .
Крем:
За основу взяла
лимонний курд, але 2 лимони замінила на 2 апельсини.
Вершки збити, поступово додаючи курд і цукор (його можна додавати більше або менше на свій смак), потім додати розведений желатин. Добре вимішати.
Можна перемазувати коржі.
Прикрасити за бажанням. Торт готовий.