Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Торт "Снікерс"
 

Торт "Снікерс"

1 січня, 2012  |  Коментів (39)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт "Снікерс"


Тісто:
5 яєць
1 ст. цукру
1 ст. борошна
ваніль
2 ст. л. молока
70-100 г чорного шоколаду

перший крем:
400 г вершків жирністю 35%
2 ст. л. цукру

другий крем:
2/3 банки вареного згущеного молока
100 г м'якого вершкового масла
80-100 г злегка порубленного жареного арахісу

глазур:
100 г шоколаду
2 ст. л. молока

форма 24 см., дно змастити маслом і злегка присипати мукою

Відділити жовтки від білків, жовтки збити з цукром та ваніллю. В мисочку налити молоко і покласти шоколад поламаний на кусочки, розтопити в мікрохвильовці, вимішати до однорідного стану, добавити до жовтків та збити.
Білки збити в міцну піну, добавити до шоколадної маси разом з мукою, обережно вимішати до однорідного стану, вилити в форму, випікати при 180 гр. близько 25-35 хвилин.
Готовий корж остудити, розрізати на дві частини.
Вершки збити з цукром в плотну масу, викласти на корж і рівномірно розприділити, поставити в холодильник на 15 хв. (щоб вершки злегка застили).
Масло збити з вареним згущеним молоком, добавити арахіс, розмішати. Намазати обережно на вершковий крем, зверху покласти другий корж.
Для глазурі також в мікрохвильовці розтопити шоколад з молоком, розмішати до однорідного стану і вилити зверху на торт, рівно розмастити, прикрасити по бажанню. Торт повинен постояти не менше 5-ти годин в холодильнику.

Мої коментарі: Цей тортик дуже смачний, пекла вже декілька разів.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт з Кукінга від Юлі - Jul-Jul


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ІНЕСА (1 січня 2012 21:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 25
Натонька,,торт вилядає дуже смачно.Скажи які ти використовуєш вершки для крему в торт, точніше яка назва і яка марка,(а ще краще виклади фотку чи дай посилання з нету).Бо я ніколи не купляла вершки.Колись спитала в магазині,то продавщиця зробила круглі очі, і сказала, шо вершки взагалі не збиваються, а все лишають рідкі.Що вершки лише для готування гарячих страв.Я була розчарована.ТО ж прошу підкажи. smile
 



#2 написав: Майя Шутенко (1 січня 2012 22:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Натонько!!! 3fb
Тортик такий спокусливий,...що так і хочеться відкусити маленький шматочок tongue !Пухкі коржі,повітряний ніжний крем ,-надзвичайно смачно і апетитно виглядає. love Чудовий варіант до Свят! winked
 



#3 написав: Натонька (1 січня 2012 22:21)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
вершки я купую у відерочку, попросила, щоб завезли в магазин, бо в нас ніде не було. Виробляє місто Дрогобич, їхня марка "Драгобрат" Ось вершки Не знаю чи в вас таке є..
Вершки рідкі, вони дуже класно збиваються, аде дуже довго їх потрбіно збивати. Я колись попробувала вершки з магазину, то нічого не збилось, тепер думаю, що то просто я дуже мало їх збивала... Дуже ніжні вони виходять. Ті що в пачках, то є рослинні, то якась хімія вроді... Треба питати продавців, чи є наприклад в тої марки, яка в них в магазин привозить молочні продукти, вершки. Їх нема по магазинах майже, бо там дуже малий термін придатності..


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: ІНЕСА (1 січня 2012 22:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 25
Дякую Натонька!Буду шукати такі вершки.А може дівчата якісь ще порадять.хто вже має досвід вершковий)))) belay
 



#5 написав: gutka (1 січня 2012 23:43)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
Цитата: ІНЕСА
Буду шукати такі вершки.

ще важливо яка жирність, якщо низька - то це хіба добре до кави
 



#6 написав: Христя (2 січня 2012 00:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 16
Цитата: ІНЕСА
А може дівчата якісь ще порадять.хто вже має досвід вершковий))))

в мене з жирними вершками завжди проблема - бо маю купу цікавих рецептів з ними,та до нас у магазин вони попадають рідко.Але якщо є, то марки "На здоровье" - беру 30% або 35% - дуже добре і гарно збиваються - я задоволена.Але недавно відкрила для себе рецепт приготування жирних вершків вдома - треба буде рецепт закинути,може згодиться комусь smile


--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
 



#7 написав: Natalyadiva (2 січня 2012 08:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Ну дуже смачний торт!! cd a0a 3fb
 



#8 написав: Натонька (2 січня 2012 11:37)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Цитата: Христя
На здоровье

то є рослинні вершки, якщо я не помиляюсь.. то не з коров'ячого молока.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#9 написав: Христя (2 січня 2012 12:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 16
Цитата: Натонька
то є рослинні вершки

Ні,Натонька,то не рослинні,то коров"ячі справжні вершки smile В них ще є і рослинні,але вони якось по-іншому називаються,вже забула...


--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
 



#10 написав: ІНЕСА (2 січня 2012 13:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 25
Дякую всім за поради!!!! belay
 



#11 написав: KotMarta (2 січня 2012 16:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 18
Дякую за рецепт, я завжди думала, що вершки це сепараторна сметана.
 



#12 написав: Solka (2 січня 2012 20:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 62
Снікерс шикарно виглядає! Вже от думаю чи то спекти його на свята (не знаю скільки разів змінювала меню-))


--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
 



#13 написав: мари4ка (2 січня 2012 22:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 82
Гарний тортик в розрізі, коржі такі пухкенькі виглядають!!! Тре буде спробувати,дуже мене зацікавив той рецепт, бо в мене зовсім інший!!
 



#14 написав: нінок (2 січня 2012 23:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 2
Натонька! Дуже гарний торт! Ще не пекла, але обовязково спечу в найближчий час. Я так шукала нормальний корж недорогий на шоколаді , а не какао. Сама собі придумала "методом проб и ошибок", але не завжди виходить пухкий , якщо міняю марку шоколадки. А тут в тебе ще молоко є в тісті і коржик гарний.В мене є маленька слабість до коржів на шоколаді , а не на какао- порошку( бо вони так чудово і якісно пахнуть , просто прекрасно!)
 



#15 написав: Кіра (3 січня 2012 00:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
шикарний тортик......дякую за рецепт!!!!!
 



#16 написав: Volo-shka (3 січня 2012 14:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 40
Дійсно смачний торт)))
Він у мого чоловіка один із улюблених))) Тільки я сметаною перемащую обидва коржі, і тоді прослойка виходить у сметанному кремі і зверху і знизу))))
 



#17 написав: Оксана4209 (3 січня 2012 16:49)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
гарний торт! Слюньки течуть!
 



#18 написав: Рімма (4 січня 2012 15:14)


Група: Кондитер
Коментарів: 11
Такий апетитний, хочу зробити на Різдво. Думаю, що вражу своїх рідних)))
 



#19 написав: galina27 (4 січня 2012 23:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
натонька, а розпушувач там не йде?
 



#20 написав: Tatiana (10 січня 2012 16:40)


Група: Кондитер
Коментарів: 47
Касний тортик! winked Смачне, приємне поєднання ніжних вершків із кремом з згущонки та шоколадним присмаком коржів. Вже думаю щоб якось спекти. А на рахунок вершків, то я беру на базарі свіженьки, тобто сепараторна сметана, але ще рідка, а як що трохи вже загуснуть, то додаю молока. Виходить теж добре. Якось брала з домашнього молока теж збирала вершки і їх теж було довго збивати. В нас в магазинах не меє гарних натуральних вершків, тільки якась одна хімія.
 



#21 написав: Свєточка (30 січня 2012 21:42)


Група: Гості
Коментарів: 0
Тортик БОМБЕЗНИЙ так і хочеться відкусити шматочок
 



#22 написав: Галиночка (3 лютого 2012 23:17)


Група: Кондитер
Коментарів: 20
Однозначно в закладку!!! Смакота!!
 



#23 написав: olesia10 (12 березня 2012 16:33)


Група: Гості
Коментарів: 0
смакота у гостях кушала но сама ще непекла но долго його шукаю ось і нашла дякую what love
 



#24 написав: Олька (2 жовтня 2012 12:11)


Група: Гості
Коментарів: 0
ДУЖЕ СМАЧНИЙ ТОРТ. ПЕРЕВІРЕНО.
 



#25 написав: 83ikAW2U (18 листопада 2012 11:59)


Група: Гості
Коментарів: 0
У мене, нажаль, погані рекомендації(( Робила все як сказано,але коржі вийшли тонкими і липкими! Так хотіла, щов все пройшло вдало,але...(
 



#26 написав: Натонька (21 листопада 2012 22:10)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
83ikAW2U,
Щось певно не додали... Бо тут коржі дійсно гарні виходять.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#27 написав: Nadinnnn737 (13 грудня 2012 19:16)


Група: Гості
Коментарів: 0
ммм....це мій улюблений тортик feel Сама люблю його пекти! Ви просто майстриня tongue a0a
 



#28 написав: Kvito4ka.ua (23 січня 2013 12:00)


Група: Гості
Коментарів: 0
В1зьму й соб1 на зам1тку! Гарний тортик! Дякую за рецепт!
 



#29 написав: Kvito4ka.ua (1 лютого 2013 19:06)


Група: Гості
Коментарів: 0
Яке краще брати варене сгущене? Купила, а воно засахарене - спортила крем(((
 



#30 написав: ОЛЕСЯ (2 лютого 2013 03:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Цитата: Kvito4ka.ua
яке краще брати варене сгущене? Купила, а воно засахарене - спортила крем(((


Я беру завжди сиру згущівку і вдома варю, бо готова Іриска не завжди смачна.


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100