Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з овочів та грибів » Кабачки та цукіні » Цукати з кабачків
 

Цукати з кабачків

3 липня, 2013  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Кабачки та цукіні, Консервація
 

Цукати з кабачків

1 кг кабачків
500-700 г цукру
сік з 1 лимону

Беремо молоді кабачки (я беру жовті), ретельно миємо, нарізаємо кружечками або смужками товщиною 0,5~0,8 см і кладемо у каструлю. Засипаємо цукром, додаємо сік лимона (дає цитрусову нотку та зберігає збереження яскравого кольору). Доводимо до кипіння і варимо на малому вогні 1 хв, виключаємо і даємо охолонути. Варимо у три заходи, кабачки мають стати напівпрозорими. Кабачки відкидаємо на друшляк і залишаємо на деякй час, щоб стік сироп.
Після цього кабачки викладаємо на сітку і сушимо при температурі 70 градусів.
Можна сушити у духовці при відкритій духовці на мінімальній температурі (у мене 140 градусів).
Цукати з кабачків

Готові цукати кладемо у банку і пересипаємо пудрою або цукром дрібного помолу.
Цукати з кабачків

Джерело: Рецепт із записника

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Майя Шутенко (4 липня 2013 09:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
ОЛЕСЯ!!!!Цей рецепт-просто фантастичний,така смакота,а колір та аромат!!!З кабачків-виходить справжній шедевр,дуже дуже дякую) winked
 



#2 написав: ОЛЕСЯ (4 липня 2013 14:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 448
Майя велике спасибі за увагу до рецепту.
Сьогодні частину кабачкових цукатів пересипала домашньою цукровою пудрою (перемолола у кавомолці домашній ванільний цукор та звичайний цукор) аромат неймовірний.


--------------------
 



#3 написав: ОЛЕСЯ (30 липня 2013 23:01)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 448
Дівчата робила я ці цукати смужечками із дуже молодих кабачків - то ніхто навіть не здогадався з чого зроблені цукати


--------------------
 



#4 написав: Pygovo4ka (9 грудня 2015 19:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 59
цікава смакота. треба буде спробувати.
 



#5 написав: ОЛЕСЯ (9 грудня 2015 20:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 448
Pygovo4ka,

Цукати смачні. Можна навіть у шоколад окунути. Буде гарний десерт


--------------------
 



#6 написав: Pygovo4ka (10 грудня 2015 20:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 59
ОЛЕСЯ
дякую! спробую, буває дуже багато кабачків, а це новий і корисний десерт буде.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Робота обвалювальником м'яса в Литві
  Пише 2eu.work ()
Робота кухарем // піццайоло в Литві
  Пише 2eu.work ()
24bestex.com - Обмін електронних валют Perfect Money, AdvCash, OKpay,
  Пише rsem ()
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ідеї для школи
  Пише Окса99 ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка ()
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка ()
Торт "Карпатка"
  Пише Іванка ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 33
Гостей: 18
Користувачі: byEmisarax, uxtetsjazy
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100