Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з овочів та грибів » Кабачки та цукіні » Цукати з кабачків
 

Цукати з кабачків

3 липня, 2013  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Кабачки та цукіні, Консервація
 

Цукати з кабачків

1 кг кабачків
500-700 г цукру
сік з 1 лимону

Беремо молоді кабачки (я беру жовті), ретельно миємо, нарізаємо кружечками або смужками товщиною 0,5~0,8 см і кладемо у каструлю. Засипаємо цукром, додаємо сік лимона (дає цитрусову нотку та зберігає збереження яскравого кольору). Доводимо до кипіння і варимо на малому вогні 1 хв, виключаємо і даємо охолонути. Варимо у три заходи, кабачки мають стати напівпрозорими. Кабачки відкидаємо на друшляк і залишаємо на деякй час, щоб стік сироп.
Після цього кабачки викладаємо на сітку і сушимо при температурі 70 градусів.
Можна сушити у духовці при відкритій духовці на мінімальній температурі (у мене 140 градусів).
Цукати з кабачків

Готові цукати кладемо у банку і пересипаємо пудрою або цукром дрібного помолу.
Цукати з кабачків

Джерело: Рецепт із записника

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Майя Шутенко (4 липня 2013 09:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
ОЛЕСЯ!!!!Цей рецепт-просто фантастичний,така смакота,а колір та аромат!!!З кабачків-виходить справжній шедевр,дуже дуже дякую) winked
 



#2 написав: ОЛЕСЯ (4 липня 2013 14:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 402
Майя велике спасибі за увагу до рецепту.
Сьогодні частину кабачкових цукатів пересипала домашньою цукровою пудрою (перемолола у кавомолці домашній ванільний цукор та звичайний цукор) аромат неймовірний.


--------------------
 



#3 написав: ОЛЕСЯ (30 липня 2013 23:01)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 402
Дівчата робила я ці цукати смужечками із дуже молодих кабачків - то ніхто навіть не здогадався з чого зроблені цукати


--------------------
 



#4 написав: Pygovo4ka (9 грудня 2015 19:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 49
цікава смакота. треба буде спробувати.
 



#5 написав: ОЛЕСЯ (9 грудня 2015 20:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 402
Pygovo4ka,

Цукати смачні. Можна навіть у шоколад окунути. Буде гарний десерт


--------------------
 



#6 написав: Pygovo4ka (10 грудня 2015 20:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 49
ОЛЕСЯ
дякую! спробую, буває дуже багато кабачків, а це новий і корисний десерт буде.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 46
Гостей: 28
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100