Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Бардзо добрий"
 

Пляцок "Бардзо добрий"

13 травня, 2013  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Бардзо добрий"

600 г борошна
300 г маргарину
5 жовтків
200 г цукру
1/2 пачки порошку до печива
1/2 склянки сметани

Маргарин розім'яти з борошном, додати жовтки з цукром, порошок до печива і сметану. Тісто розділити на три частини.

Пекти: 1-й корж пустий, 2-й і 3-й намазати повидлом (підійте агрус, слива), а зверху піну з горіхами ( білки збити з 1 склянкою цукру і 1,5 скл. горіхів).

Маса: 4 жовтки розтерти з 1 склянкою цукру + 0,5 склянки кави (на маленькому вогні або паровій бані). Коли охолоне додати 500 г масла (я даю 400г).

Перемазати коржі. Має вийти: порожній корж - маса - корж 2 - маса - корж 3.

Джерело: Рецепт від мами.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Тереза (13 травня 2013 20:38)


Група: Кондитер
Коментарів: 651
Дякую за чудовий рецепт пляцка!!!
 



#2 написав: oksana d (13 травня 2013 20:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Цитата: Тереза
Дякую за чудовий рецепт пляцка!!!



На здоров"ячко! Він виходить дуже смачний і великий!
 



#3 написав: lingrod (13 травня 2013 20:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 7
Пляцок дійсно смачний, я пекла його вже не раз, можна різний крем до нього давати!

 



#4 написав: KASYA (13 травня 2013 21:37)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
При черговій нагоді - спечу обов'язково і відзвітуюся!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#5 написав: Ксенічка (15 травня 2013 13:45)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Така гарна назва і так пляцок смачний дуже!! love
 



#6 написав: ксюня (14 січня 2014 21:20)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 116
Пекла на Різдво,смачний пляцок.Тільки крем мабуть переварила,загустий вийшов.Скільки приблизно потрібно його варити!
 



#7 написав: ОЛЕСЯ (16 січня 2014 19:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 464
Забираю в закладочки. З повидлом та горішками смачно має бути


--------------------
 



#8 написав: oksana d (17 січня 2014 12:45)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Цитата: ксюня
Тільки крем мабуть переварила,загустий вийшов.Скільки приблизно потрібно його варити!


Я варю його до загустіння, скільки часу тяжко сказати, але це все залежить і від цукру і від яєць.
 



#9 написав: Пчелка (2 вересня 2015 14:40)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Дякую, дуже смачний виходить. Пекла вже декілька разів... Крем робила різний.
 



#10 написав: Pygovo4ka (7 грудня 2015 18:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 59
дякую за рецепт. пробувала з джемом з кураги - смакота!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka (Учора, 02:10)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Балакуня ()
Універсальний подарунок
  Пише KsunkaKsu ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише Umari ()
Страви з гарбуза.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичні, дієтично-лікувальні страви
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 65
Гостей: 38
Користувачі: ezrxwkyvkrm, dvpyvakanmh, kzywvjdsjhq, Марія Митник, vhvvcrrhgz, dzgvxefinxi, Alekseimes, evvwwaipzzj, Fozztax
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100