Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Бардзо добрий"
 

Пляцок "Бардзо добрий"

13 травня, 2013  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Бардзо добрий"

600 г борошна
300 г маргарину
5 жовтків
200 г цукру
1/2 пачки порошку до печива
1/2 склянки сметани

Маргарин розім'яти з борошном, додати жовтки з цукром, порошок до печива і сметану. Тісто розділити на три частини.

Пекти: 1-й корж пустий, 2-й і 3-й намазати повидлом (підійте агрус, слива), а зверху піну з горіхами ( білки збити з 1 склянкою цукру і 1,5 скл. горіхів).

Маса: 4 жовтки розтерти з 1 склянкою цукру + 0,5 склянки кави (на маленькому вогні або паровій бані). Коли охолоне додати 500 г масла (я даю 400г).

Перемазати коржі. Має вийти: порожній корж - маса - корж 2 - маса - корж 3.

Джерело: Рецепт від мами.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Тереза (13 травня 2013 20:38)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Дякую за чудовий рецепт пляцка!!!
 



#2 написав: oksana d (13 травня 2013 20:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Цитата: Тереза
Дякую за чудовий рецепт пляцка!!!



На здоров"ячко! Він виходить дуже смачний і великий!
 



#3 написав: lingrod (13 травня 2013 20:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 7
Пляцок дійсно смачний, я пекла його вже не раз, можна різний крем до нього давати!

 



#4 написав: KASYA (13 травня 2013 21:37)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
При черговій нагоді - спечу обов'язково і відзвітуюся!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#5 написав: Ксенічка (15 травня 2013 13:45)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Така гарна назва і так пляцок смачний дуже!! love
 



#6 написав: ксюня (14 січня 2014 21:20)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Пекла на Різдво,смачний пляцок.Тільки крем мабуть переварила,загустий вийшов.Скільки приблизно потрібно його варити!
 



#7 написав: ОЛЕСЯ (16 січня 2014 19:51)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 439
Забираю в закладочки. З повидлом та горішками смачно має бути


--------------------
 



#8 написав: oksana d (17 січня 2014 12:45)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Цитата: ксюня
Тільки крем мабуть переварила,загустий вийшов.Скільки приблизно потрібно його варити!


Я варю його до загустіння, скільки часу тяжко сказати, але це все залежить і від цукру і від яєць.
 



#9 написав: Пчелка (2 вересня 2015 14:40)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Дякую, дуже смачний виходить. Пекла вже декілька разів... Крем робила різний.
 



#10 написав: Pygovo4ka (7 грудня 2015 18:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 58
дякую за рецепт. пробувала з джемом з кураги - смакота!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok (Учора, 19:26)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 77
Гостей: 57
Користувачі: Cherevichok
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100