|
600 г борошна 300 г маргарину 5 жовтків 200 г цукру 1/2 пачки порошку до печива 1/2 склянки сметани
Маргарин розім'яти з борошном, додати жовтки з цукром, порошок до печива і сметану. Тісто розділити на три частини.
Пекти: 1-й корж пустий, 2-й і 3-й намазати повидлом (підійте агрус, слива), а зверху піну з горіхами ( білки збити з 1 склянкою цукру і 1,5 скл. горіхів).
Маса: 4 жовтки розтерти з 1 склянкою цукру + 0,5 склянки кави (на маленькому вогні або паровій бані). Коли охолоне додати 500 г масла (я даю 400г).
Перемазати коржі. Має вийти: порожній корж - маса - корж 2 - маса - корж 3.
Джерело: Рецепт від мами.
|
|