Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Бісквіт з нутелллою та чорносливом
 

Бісквіт з нутелллою та чорносливом

10 травня, 2013  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Бісквіт з нутелллою та чорносливом

Для тіста:
4 яйця (окремо жовтки і білки)
3/4 скл. цукру
0,5 скл. борошна
0,5 скл. крохмалю
2 ст. л. какао
1 ч. л. порошка до печива
щіпка солі

Для начинки:
500 г чорносливу
250 мл горілки
250 г вершкового масла
230 г нутелли

Крем:
500 мл вершків 30-36%
2 ч. л. желатину
100 г гіркого шоколаду

Напередодні порізати чорнослив на мілко і залити горілкою (200 мл). Щільно закрити. Сливи вберуть в себе повністю всю рідину. Час від часу струшувати.

Білки збити окремо з цукром, додати жовтки, сипучі інгредієнти, перемішати. Пекти бісквіт у формі 24*36 см приблизно 40 хвилин при температурі 180 градусів . Остудити.

Для начинки: розтерти масло, поступово додавати нутеллу. В пухку масу додати чорнослив.

Із залишку горілки (50 грамів), води, соку лимону та 2 столові ложки цукру зварити пропитку і просочити нею шоколадний бісквіт.
Викласти начинку на бісквіт.

Желатин розчинити в 4-5 ложках води. Вершки збити. Шоколад розтопити в мікрохвильовці. 3-4 ложки вершків відділити для розчинення шоколаду, і ще 3-4 ложки вершків змішати з розчиненим желатином.
У збиті вершки додати розтоплений шоколад, продовжувати збивати, далі додати розчинений желатин, ще збити до однорідного стану.
Вершкову масу викласти зверху начинки.
Прикрасити за смаком.

Джерело: від чудової господині krystyna9 : http://krystyna9.livejournal.com/30736.html

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: gutka (10 травня 2013 22:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
яка у Тебе смакота сьогодні, їду в гості на шматочок winked
 



#2 написав: KASYA (10 травня 2013 22:56)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Умммм!.... tongue m05100


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#3 написав: lingrod (10 травня 2013 23:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 7
їду в гості на шматочок


Ну то я чекаю на тебе!
 



#4 написав: LiLu (11 травня 2013 12:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
А чорно - біла нутелла підійде, чи ні?


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#5 написав: Тереза (11 травня 2013 13:16)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Чудовий бісквіт!!!Смакота!!!
 



#6 написав: Іванка (11 травня 2013 19:10)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 138
Вишуканий торт! winked
 



#7 написав: lingrod (13 травня 2013 07:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 7
LiLu,
Цитата: LiLu
А чорно - біла нутелла підійде, чи ні?

Чом би й ні? Її ж треба перетерти з маслом - вона все рівно набуде однорідного кольору, хіба трохи світліша буде.
Пробуй, Світланко.
 



#8 написав: Ксенічка (15 травня 2013 13:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Дуже смачненько та так красивенько!! love
 



#9 написав: ОЛЕСЯ (2 лютого 2014 03:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 401
Дуже смачний рецепт. Рекомендую


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 63
Гостей: 45
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100