Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Бісквіт з нутелллою та чорносливом
 

Бісквіт з нутелллою та чорносливом

10 травня, 2013  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Бісквіт з нутелллою та чорносливом

Для тіста:
4 яйця (окремо жовтки і білки)
3/4 скл. цукру
0,5 скл. борошна
0,5 скл. крохмалю
2 ст. л. какао
1 ч. л. порошка до печива
щіпка солі

Для начинки:
500 г чорносливу
250 мл горілки
250 г вершкового масла
230 г нутелли

Крем:
500 мл вершків 30-36%
2 ч. л. желатину
100 г гіркого шоколаду

Напередодні порізати чорнослив на мілко і залити горілкою (200 мл). Щільно закрити. Сливи вберуть в себе повністю всю рідину. Час від часу струшувати.

Білки збити окремо з цукром, додати жовтки, сипучі інгредієнти, перемішати. Пекти бісквіт у формі 24*36 см приблизно 40 хвилин при температурі 180 градусів . Остудити.

Для начинки: розтерти масло, поступово додавати нутеллу. В пухку масу додати чорнослив.

Із залишку горілки (50 грамів), води, соку лимону та 2 столові ложки цукру зварити пропитку і просочити нею шоколадний бісквіт.
Викласти начинку на бісквіт.

Желатин розчинити в 4-5 ложках води. Вершки збити. Шоколад розтопити в мікрохвильовці. 3-4 ложки вершків відділити для розчинення шоколаду, і ще 3-4 ложки вершків змішати з розчиненим желатином.
У збиті вершки додати розтоплений шоколад, продовжувати збивати, далі додати розчинений желатин, ще збити до однорідного стану.
Вершкову масу викласти зверху начинки.
Прикрасити за смаком.

Джерело: від чудової господині krystyna9 : http://krystyna9.livejournal.com/30736.html

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: gutka (10 травня 2013 22:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
яка у Тебе смакота сьогодні, їду в гості на шматочок winked
 



#2 написав: KASYA (10 травня 2013 22:56)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Умммм!.... tongue m05100


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#3 написав: lingrod (10 травня 2013 23:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 7
їду в гості на шматочок


Ну то я чекаю на тебе!
 



#4 написав: LiLu (11 травня 2013 12:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 148
А чорно - біла нутелла підійде, чи ні?


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#5 написав: Тереза (11 травня 2013 13:16)


Група: Кондитер
Коментарів: 651
Чудовий бісквіт!!!Смакота!!!
 



#6 написав: Іванка (11 травня 2013 19:10)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 146
Вишуканий торт! winked
 



#7 написав: lingrod (13 травня 2013 07:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 7
LiLu,
Цитата: LiLu
А чорно - біла нутелла підійде, чи ні?

Чом би й ні? Її ж треба перетерти з маслом - вона все рівно набуде однорідного кольору, хіба трохи світліша буде.
Пробуй, Світланко.
 



#8 написав: Ксенічка (15 травня 2013 13:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Дуже смачненько та так красивенько!! love
 



#9 написав: ОЛЕСЯ (2 лютого 2014 03:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 464
Дуже смачний рецепт. Рекомендую


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka (Учора, 02:10)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Балакуня ()
Універсальний подарунок
  Пише KsunkaKsu ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише Umari ()
Страви з гарбуза.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичні, дієтично-лікувальні страви
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 61
Гостей: 37
Користувачі: Марія Митник, vhvvcrrhgz, dzgvxefinxi, Alekseimes, evvwwaipzzj, ezhywcievty, Fozztax
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100