бісквіт:
4 яйця 6 ст. л. цукру 6 ст. л. чубатих борошна 30 г масла 1 ч. л. розпушувача
сирна маса:
400 г сиру 1 ст. сметани лимонна галяретка + 1 ч. л. желатину (в мене апельсинова галяретка) 100 мл води
суфле:
4 білки 75 г цукру вишнева галяретка + 1 ч. л. желатину 100 мл води
Бісквіт:
Яйця розділити на білки і жовтки. Білки збити на легку піну, підсипати цукор ( 4 ложки) і далі збивати до крутих піків. Жовтки збити з рештою цукру. Розтоплене масло додати до жовтків, всипати трохи муки і розпушувач і перемішати. Додати білки і перемішати легенько. Всипати решту муки і перемішати знизу вверх. Випікати при темп. 180С близько 25 хв. Сир:
Сметану добре збити, додати протертий сир і перемішати. Галяретку + желатин залити кип’ятком, як добре розчиниться, влити до сиру і добре перемішати. Вилити на остигший корж в формі і поставити в холодильник. Суфле:
Білки збити з цукром до крутих піків. Галяретку +желатин залити кип’ятком і влити до білків, добре перемішати. Вилити зверху на сир.
P.S. В мене дві галяретки - оранжева і червона, а на фото виглядає чомусь однакового кольору.
Джерело: Рецепт від моєї співробітниці Світлани.
|