|
Корж-основа: 150 г борошна 130 г вершкового масла 80 г цукру 1 п. ванільного цукру (8гр) 1/2 ч.л розпушувача 130 г вершкового крекеру Шоколадний корж : 130 г цукру 4 яйця 100 мл рослинної олії 100 г натурального йогурту 15 г какао 200 г муки 2 ч.л. розпушувача Крем з полуницею : 500 г полуниці ( в мене заморожена ) 100 г молочного шоколаду з йогуртовою начинкою ( брала звичайний ) 500 мл 33 % вершків 50 г цукру 40 г швидкорозчинного желатину Шоколадний крем : 350 г натурального йогурту 100 г чорного шоколаду 80 г цукру 15 г швидкорозчинного желатину
Корж-основа. Печиво подрібнити в крихту та додати решту складників.Все ретельно перетерти руками або блендером , до утворення дрібної крихти.На дно форми застелити папір для випічки , викласти масу і щільно утрамбувати пальцями. Шоколадний корж. Яйця ,цукор ,олію та йогурт збити вінчиком до однорідності. Додати просіяне борошно ,розпушувач та какао.Тісто виливаємо на корж-основу та печемо при 180 гр 20-25 хв .Охолодити не виймаючи з форми. Крем з полуницею.Желатин розвести у гарячій воді.Вершки збити в пишну піну, додати розчинений желатин (кімнатної температури).Сюди ж додаємо полуницю та подрібнений шоколад.Рівномірно виливаємо на корж і ставимо на холод. Шоколадний крем. Йогурт збити з цукром, додати розчинений желатин ,добре перемішати.Шоколад розтопити та додати до йогуртової маси.Виливаємо поверх полуничного крему і ставимо в холодильник.Прикрасити за бажанням. Смачного! Р.S. Торт дуже смачний . Розсипчаста основа , пухкий шоколадний корж , полуниця ,йогуртовий крем ,шоколад ... Вершки замінила на сметану. Розмір форми 30*15.
Джерело: http://gotuemo.com/ua/blog/deserty/tistechka/tistechka-polunytsya-v-shokoladi.html
|
|