Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Чорна спокуса
 

Чорна спокуса

30 грудня, 2014  |  Коментів (38)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Чорна спокуса

форма 24-36
Шоколадний бісквіт(порція на 1 корж):
3 яйця
0,5 скл. цукру
8 ст.лож.води
0,5 ч.лож. амонію
0,5 скл. борошна
2 ст.лож. какао

Для крему:
1 ванільний пудинг
0,5л.молока
1 скл.цукру

1-2ст.лож. какао
1 філіжанку міцної заварної кави(1 еспрессо)

100 г кокосової стружки
10ст.л. молока

Коржі:
Білки добре збити з цукром,додати жовтки,воду,какао,борошно з амонієм.Пекти три такі коржі (кожен збивати окремо).

Крем:
Зварити пудинг за інструкцією,охолодити і додати 400-450гр.масла. Збивати доки не стане однорідною,пухкою масою. Потім розділити крем на дві частини.
До однієї додати:какао і каву.
До другої: запарений в молоці і охолоджений кокос.

Перекладати:
Корж+тонкий шар шоколадно-кавового крему+ванільно-кокосовий крем+тонкий шар шоколадно-кавового крему+корж+тонкий шар шоколадно-кавового крему+ванільно-кокосовий крем+тонкий шар шоколадно-кавового крему+корж.Зверху викласти вишні в своєму соці(попередньо вишні трохи віддушити,щоб не текли)і залити все шоколадом.
P.S.Верхній корж трошки ще змастила кремом,а тоді викладала вишню.
І крем трошки по-іншому робила-збивала масло,додаючи охолоджений пудинг.

Джерело: Від доброї людини з ОК.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Marta-18 (30 грудня 2014 15:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Галинко,дякую за черговий СУПЕР РЕЦЕПТ!!! a0a
 



#2 написав: Іванка (30 грудня 2014 15:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
На вигляд апетитний! tongue
 



#3 написав: Тереза (30 грудня 2014 17:15)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Вишеньки,шоколад,кокос-неймовірна смакота!!!Фото -супер!!! 3fb
 



#4 написав: Darka (30 грудня 2014 22:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
love love love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: ОЛЕСЯ (31 грудня 2014 13:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Як завжди неймовірно красивий розріз winked


--------------------
 



#6 написав: Galina_Nedomirko_ (9 січня 2015 20:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Знову пекла цю смакоту
 



#7 написав: Vic (10 січня 2015 20:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 14
Вишня у власному соці має бути солодкою? Бо я зазвичай без цукру закладаю
 



#8 написав: Galina_Nedomirko_ (10 січня 2015 20:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Vic
Вишня у власному соцы маэ бути солодкою? Бо я зазвичай без цукру закладаю

В мене у свому соці з цукром.Не люблю без цукру-кислюча така.вишня.
 



#9 написав: зірка (10 січня 2015 21:27)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
А це моя чорна спокуса, правда зі змінами та результатом я задоволена. Дякую тобі Галинко
 



#10 написав: Наталочка (11 січня 2015 19:15)


Група: Кондитер
Коментарів: 1
Я теж пекла на свята цю "спокусу". Смакота неймовірна!!! Дякую за рецепт!
 



#11 написав: сяняНЯНЯ (19 січня 2015 15:05)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Пані Галю, в мене кавовий крем зтнувся як я влила каву.....може є якийсь нюанс як то робити?
 



#12 написав: Galina_Nedomirko_ (19 січня 2015 17:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: сяняНЯНЯ
Пані Галю, в мене кавовий крем зтнувся як я влила каву.....може є якийсь нюанс як то робити?

Напевно,води забагато до кави додано.
Беру розчинну каву і якнайменше гарячої води,щоб розвести каву.До кави додаю трошки амаретто(можна коньяк чи спирт) і тоді по- трошки додаю в крем.
 



#13 написав: сяняНЯНЯ (20 січня 2015 18:06)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Galina_Nedomirko_,
А я пів горнятка влила!!!! І то зразу! Дякую, знову буду пекти
 



#14 написав: Galina_Nedomirko_ (20 січня 2015 21:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: сяняНЯНЯ
А я пів горнятка влила!!!! І то зразу! Дякую, знову буду пекти

Тому таке і вийшло.
Шкода,що так вийшло.Тут і моя вина є,бачу,що треба детальніше розписувати рецепти.Але завжди часу бракує.
 



#15 написав: ryslanaua (21 січня 2015 19:54)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Я теж спекла цей пляцок, але в мене чомусь вишні відпадали, напевне залила мало шоколаду. Дякую за рецепт!
 



#16 написав: Galina_Nedomirko_ (21 січня 2015 21:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: ryslanaua
але в мене чомусь вишні відпадали, напевне залила мало шоколаду.

А верхній корж змащували кремом?
 



#17 написав: ryslanaua (22 січня 2015 09:48)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Крему мені хватило на дуже тонкий шар.
 



#18 написав: медузка (24 січня 2015 17:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
І я пекла цю смакоту, вийшов пречудово! Дякую за рецепт!
 



#19 написав: Vic (26 січня 2015 16:17)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 14
Пекла і я цю смакоту. Правда, фото немає, проте є досвід і солодкі спогади winked
Вишню я все ж таки брала несолодку, та й надалі так робитиму. Кислинка приємно відтіняла солодкий пляцок. А шоколаду у мене пішло аж 2 плитки!
Дуже-дуже дякую за рецепт! Пляцок реально НЕРЕАЛЬНО крутий!
 



#20 написав: Iren (6 лютого 2015 10:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Галина, підкажіть будь ласка, Ви вишню викладали зверху, а тоді топили шоколад і заливали по пляцку??? І чи до шоколаду давали молоко ше чи просто тільки шоколад топиться. Як краще робити??? І ще одне, як правильно запарити кокос - просто залити гарячим молоком?
 



#21 написав: Krasotinka (6 лютого 2015 20:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Дякую за рецепт,пекла на Різдво!
 



#22 написав: Galina_Nedomirko_ (8 лютого 2015 17:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Iren
Ви вишню викладали зверху, а тоді топили шоколад і заливали по пляцку??? І чи до шоколаду давали молоко ше чи просто тільки шоколад топиться. Як краще робити??? І ще одне, як правильно запарити кокос - просто залити гарячим молоком?

Шоколад розтопити,додати масло або молоко,тоді заливати вишні.
Кокос просто залити киплячим молоком і охолодити.
 



#23 написав: Наталюня (16 березня 2015 08:46)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Пекла на вихідних "Чорну спокусу". Багатий і вишуканий торт. Дуже сподобався шоколадний бісквіт - пухкий і ніжний. Одним словом - СМАКОТА! Дякую за рецепт! 3fb
 



#24 написав: Galina_Nedomirko_ (16 березня 2015 21:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Наталюня
Пекла на вихідних "Чорну спокусу". Багатий і вишуканий торт. Дуже сподобався шоколадний бісквіт - пухкий і ніжний. Одним словом - СМАКОТА!

І нам він дуже смакує.Робила тортиком
 



#25 написав: олюсик (6 квітня 2015 21:03)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 5
амонію (гасити на сметану). чи як????
 



#26 написав: Galina_Nedomirko_ (7 квітня 2015 07:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: олюсик
амонію (гасити на сметану). чи як????

вимішувала з борошном
 



#27 написав: Наталюня (23 травня 2015 21:27)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Пекла нещодавно коржі від цього пляцка, правда поєднувала зовсім з іншим кремом та начинкою (масло+варена згущонка і горіховий грильяж). Гостям дуже сподобались і пляцок вцілому, і особливо шоколадні коржі. Рецепт тіста просили))) Як на мене то дуже хороший бісквіт, буду ще пекти неодноразово.
 



#28 написав: Vajnrauh (26 травня 2015 20:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 11
І я спокусилась на цю спокусу.Ну дуже смачнеький пляцок.Замість вишні я дала свіжу черешню.Дякую за рецепт.
 



#29 написав: Маша (19 червня 2015 16:13)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Люблю мокрі коржі,типу, як на кипятку, хоч частенько вони не получаються мені. Але дивлюсь на ваші фото, спокушаюсь і вже уявляю, який маю спекти наступний пляцок.
 



#30 написав: Galina_Nedomirko_ (19 червня 2015 22:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: Маша
Люблю мокрі коржі,типу, як на кипятку, хоч частенько вони не получаються мені. Але дивлюсь на ваші фото, спокушаюсь і вже уявляю, який маю спекти наступний пляцок.

О,ці коржі якраз вологі і дуже смачні. fellow
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100