Фарширована картопля
Часто варю картоплю в "мундирах" бо дуже любимо оселедці. І буває, що вона залишається. Тоді готую таку страву.
Відварити картоплю в мундирах майже до готовності. Трохи зрізати верх по довжині картоплини. Вибрати серединку ложкою, залишивши стінки приблизно 0,5 см. До вибраної м"якоті (на 8 картоплин) додати 2 ст. л. домашнього сиру, подрібнену петрушку, 100 грамів сирокопченої ковбаси шматочками, 1 ст. л. масла. Все перемішати до однорідної маси у блендері, посолити, додати базилік. Начинити цією сумішшю картоплю, зверху притрусити тертим сиром. Поставити у мікрохвильову піч на 8-10 хвилин. Смачного !
Фото додам пізніше.