Дякую щиросердечно всім за відгуки)
Юлічка ,гарне печиво у Вас получилось,таке апетитне і солоденьке!!!
Дуже приємно,що сподобалось)
Сьогодні мене пригостили смачним пиріжком з млинчиків
"
Фальшива качка"Дівчатка,яка ж це смакотааа!Може хто й готував коли щось схоже.
Фотографувала телефоном,тому вибачте за якість.Рецепт записаний зі слів знайомої.
Ось рецептикВсе просто
Печемо тоненькі млинчики,можна такі
200гр.борошна
0,5 л.молока
2 яйця
1 ст.л. сметани
1 ч.л. цукру
сіль
Яйця розтерти зі сметаною та цукром ,посолити,влити склянку молока і добре вимішати.Додати борошно.ще раз розмішати,щоб не було грудочок.Влити решту молока,розколотити суміш
Невеличку сковорідку розігріти ,змастити її шматочком несолоного сала і смажити млинчики,наливаючи тоненьким шаром тісто.
Готуємо фарш500гр.свинини змолоти на м"ясорубку
додати 2 яйця
100гр.розмоченої у молоці булки
1 велика смажена цибулина
сіль,перець,
Спекти млинчики,тоненькі за Вашим улюбленим рецептом.Кожен млинчик змастити м"ясним
сирим фаршем.Скрутити налисник у трубочку і викласти у
гусятницю(вона надасть форму страві) чи вогнетривку посудину ,дно якої щедро змастити майонезом і застелити налисниками без начинки-2-3 шт.Викладаємо рядочками один на одний,вмочаючи кожен налисник у збите яйце.В результаті повинна вийти така гірка з млинчиків.Зверху щільно прикрити також налисниками,але без начинки.Змастити майонезом і запікати у духовці на повільному вогні 1 годину.
Готова страва схожа на запечену птицю,дуже рум"яна))).
Подавати нарізаним порційно.