Господиньки!!!Дякую всім душею за оцінки!!!
Соломієчко,Наталочко,Боженочко,Ярусечко!!!Вдячна Вам за теплі коментарі!!!Від таких слів неможливо всидіти на місці,хочеться готувати щось цікаве і оригінальне!!Спробуйте закусочку!!
Всіх-всіх запрошую щиро!!!Кошик закусочний"Смакота",варіант порційної піци для святкового столу,в дорогу,на роботу.
Тісто-тонке-листкове,або напівлисткове.
Рецепт -моя тема №1)))
Можна тут глянути -піца з французького тістаТоненько рокачати до напівпрозорості,склянкою вирізати кружечки,викласти їх у сухі формочки,притиснувши пальцями до стінок,10 хв.пекти до напівготовності-кошики повинні стати
ледь рум"яні ,начинити:порізаною ковбаскою,шматочки відвареної курятини,шинка,плавленим сирком,підсмаженими грибами,порізані помідори,кукурудза,оливки,капнути кетчупу і т.д.Ваша фантазія
,((мій чоловік замовив для себе,окремо
-тільки з сиром :плавлений сирок+крем!!!:)))!!!!! Все залити кремом:
Крем-суфлеНа 1 яйце
3 ст.л.майонезу(вершків,густої сметани)))
3 ст.л.тертого на дрібну терку твердого сиру
1 ч.л. картопляного крохмалю
1 ст.л.подрібненої зелені
Все збити і залити кошики зверху.Пекти 10 хвилин.Суфле зарум"яниться-відразу виймати,прикрасити і розкласти на пласкій тарілці в гілочках зеленої петрушки
Дуже смачно,хрумкі,розсипчасті,соковита ніжна начинка!!!Смакують як гарячими-так і холодними!
А як гарно виглядають на столі!!!!
ПорадаТакі кошички можна наповнювати м"ясними салатами або паштетом і подавати,як закуску до фуршетного столу ,тільки пекти до готовності,як стануть рум"яні-виймати.Охолодити і накласти начинку (салатик,паштет,-прикрасити:)